Live Stream online Teo Show - editia de miercuri, 2 septembrie - VIDEO

,
Teo show, 2 septembrie
Teo si Bursucu va asteapta si astazi, 2 septembrie, cu o editie inedita Teo Show

Teo Trandafir si Bursucu vin si astazi, 2 septembrie, cu o noua editie "Teo Show", cu multe subiecte inedite, distractie si invitati ce seama incepand cu ora 15:00, la Kanal D.


In articol:

Teo Trandafir si Bursucu au revenit saptamana trecuta in forta pe micile ecrane cu un nou sezon, la fel de plini de energie si pusi pe glume pentru a va face dupa-amiezele mai fericite.

Vezi online video emisiunea Teo Show pe Kanal D

Noul sezon al emisiunii "Teo Show", care este difuzata de luni pana vineri, de la ora 15:00, a fost asteptat cu nerabdare de public. Teo si Bursucu si-au incarcat bateriile in vacanta si sunt pregatiti pentru noi momente de senzatie alaturi de invitatii lor din platou, dar si de noi provocari de lansat vedetelor.

Astazi, Teo Trandafir si Bursucu va asteapta cu multe subiecte de senzatie si invitati de seama!

Editia Teo Show din 2 septembrie, Teo si Bursucu va asteapta cu momente de senzatie

In editia de astazi Teo Show, cei doi prezentatori va asteapta cu invitati de seama. Iata cine sunt cei care vor veni in platou cu povesti inedite si ce subiecte savuroase veti putea urmari in editia de astazi:

La rubrica, Test de vedeta, What’s UP face dezvaluiri incredibile despre cea mai dificila perioada din viata lui.

What's Up la Teo show
What's Up face dezvaluiri incendiare despre cea mai grea perioada din viata sa

De la munca in depozit in paradisul milionarilor! Raluca si Denisa Tanase au avut o vara incendiara. Celebrele surori au descoperit cum se fac milioanele? Raluca si Denisa dau cartile pe fata, astazi, in exclusivitate, la Teo Show.

Surorile Raluca si Denisa Tanase
Raluca si Denisa Tanase vin in platoul Teo Show

Citeste si: Grila de toamna Kanal D - Un carusel al emotiilor, umorului, povestilor de viata inspirationale si al informatiilor pertinente si relevante

Citeste si: Live Stream online Teo Show- editia de luni, 31 august- VIDEO

Adina Postelnicu, de la agonie la extaz! Artista a lasat garda jos si a vorbit pentru prima data despre subiectele tabu din viata ei!

Adina Postelnicu la Teo Show
Adina Postelnicu, interviu de senzatie, astazi, la Teo Show

Nu pierdeti o noua

editie "Teo Show", astazi, 2 septembrie, de la ora 15:00, cand Teo si Bursucu va asteapta cu invitati si subiecte savuroase! Puteti urmari indragita emisiune de divertisment in direct pe Kanal D, dar si online, accesand pagina Kanal D de Live Stream:

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Denise Rifai, vedeta Kanal D Romania, declaratii in premiera despre noua emisiune

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Grila de toamna Kanal D - Un carusel al emotiilor, umorului, povestilor de viata inspirationale si al informatiilor pertinente si relevante

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies