Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 13 ianuarie- VIDEO

,
teo show live stream 13 ianuarie
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

Începând cu ora 15:00, o nouă ediție a emisiunii „Teo Show” va fi difuzată la Kanal D. Poți urmări emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Distracția este asigurată și astăzi de carismaticii Teo și Bursucu, astfel că cei care vor urmări ediția de miercuri a emisiunii „Teo Show” cu siguranță vor uita de probleme și se vor încărca cu energie pozitivă.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

La mijlocul săptămânii, Teo Trandafir și Bursucu vin în fața telespectatorilor cu multă energie, transformând fiecare după amiază într-un moment de relaxare. Cei doi pregătesc zilnic subiecte interesante, astfel că în platoul emisiunii sunt invitate vedete iubite de public și care doresc să le împărtășească celor de acasă ce s-a mai întâmplat nou în viața lor personală sau profesională.

„Teo Show” este una dintre cele mai iubite emisiuni de televiziune din România, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare fiecare ediție prezentată de Teo și Bursucu. Emisiunea face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 15:00. Cei care nu au posibilitatea de a-i urmări pe Teo și Bursucu din fața televizorului trebuie să știe că pot vedea emisiunea „Teo Show” și de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, accesând https://www.kanald.ro/live.html.  Emisiunea „Teo Show” este difuzată acum și online, live video pe Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 8 ianuarie- VIDEO. Teo și Bursucu vă aduc si astazi subiecte de senzatie din lumea mondena!

Ce invitați vor avea Teo și Bursucu astăzi? Iată cine vine la „Teo Show” 

Telespectatorii iubesc emisiunea „Teo Show” pentru că în cadrul acestui show de televiziune vedetele din România vin și își pun sufletul pe tavă, de cele mai multe ori făcând dezvăluiri emoționante.

În ediția de astăzi a emisiunii „Teo Show”, Teo și Bursucu îi vor avea invitați pe Theo Rose și pe Alexandru Leonte, bărbatul care i-a furat inima de mai bine de 3 ani. Cei doi vor intra direct la jocul iubirii, unul plin de capcane.

De când este însărcinată, Claudia Neghină este mai fericită ca niciodată, iar astăzi va veni la „Teo Show” să povestească despre perioada specială pe care o traversează, dar și despre momentele ceva mai sensibile. 

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 7 ianuarie- VIDEO. Ionita si Viorica de la Clejani vin platoul Teo Show, pregatiti de distractie!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de marti, 5 ianuarie - VIDEO. Teo și Bursucu vă așteaptă si astazi cu subiecte inedite din lumea mondena!

Procesul care bate și cele mai tari bancuri: Un indian s-a judecat 22 de ani cu căile ferate pentru 25 de cenți

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 4 ianuarie - VIDEO. "Teo Show" revine cu un nou sezon si cu multe surprize!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies