Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 11 ianuarie- VIDEO

,
teo show live stream 11 ianuarie
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă ediție „Teo Show” începe de la ora 15:00, la Kanal D. Poți urmări emisiunea de astăzi și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Cei care vor urmări emisiunea „Teo Show” astăzi cu siguranță vor avea parte de un început de săptămână perfect, având în vedere că Teo și Bursucu au pregătit din nou o mulțime de surprize.

Le vor trece pragul și astăzi invitați de seamă, astfel că emisiunea se anunță una incendiară.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Dacă zilele de luni nu sunt tocmai pe placul tău, dar vrei să începi săptămâna într-o notă pozitivă și cu zâmbetul pe buze, atunci trebuie să îți petreci după amiaza alături de Teo și Bursucu. Cei doi se întorc cu forțe proaspete după cele două zile de weekend și sunt hotărâți să transforme ziua de luni într-o zi aproape perfectă.

„Teo Show” este una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment din România, o mulțime de români alegând să își petreacă după amiaza în compania simpaticilor Teo și Bursucu. Emisiunea face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, începând cu ora 15:00. Emisiunea „Teo Show” este difuzată atât la TV, cât și online live video pe Kanal D. Pentru a vedea cea mai nouă ediție a emisiunii „Teo Show” tot ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop. 

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 6 ianuarie- VIDEO. Teo și Bursucu vă întâmpină cu momente inedite, distracție și bună dispoziție

Început de săptămână în forță la „Teo Show”. Ce invitați au Teo Trandafir și Bursucu astăzi?

În prima zi a săptămânii, Teo Trandafir și Bursucu vin cu noi surprize pentru fanii emisiunii.

Astfel, cei doi au pregătit subiecte interesante și noutăți din showbizul autohton.

Astăzi, Anca Țurcașiu va face dezvăluiri emoționante în emisiunea „Teo Show”. La 6 luni de la divorț, vedeta își va deschide sufletul în fața telespectatorilor, va dezvălui ce planuri are pentru anul 2021, dar și cum s-a hotărât, la finalul anului trecut, să plece în Republica Dominicană.

Tot astăzi, Bursucu va scoate untul din Ana Barnoschi, dar în final, totul se va întoarce împotriva lui. Ce s-a întâmplat vei afla astăzi, de la ora 15:00, în cea mai nouă ediție a emisiunii „Teo Show”, difuzată la Kanal D. 

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de marti, 5 ianuarie- VIDEO. Teo și Bursucu vă așteaptă si astazi cu subiecte inedite din lumea mondena!

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 4 ianuarie - VIDEO. "Teo Show" revine cu un nou sezon si cu multe surprize!

Rusia lovește cu rachete de înaltă precizie o locație din vestul Ucrainei, principala zonă de aprovizionare cu armament occidental

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 23 decembrie - VIDEO. Teo si Bursucu au pregatit multe surprize!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies