Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 13 aprilie 2021 - VIDEO

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu

O nouă ediție interesantă Teo Show este difuzată de la ora 15:00 la Kanal D. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Vom vedea astăzi, la Teo Show, imagini de la nunta din Maramureș a Ioanei Procop. Ioana Procop este o îndrăgită cântăreață de muzică populară.

Vom urmări rubrica Ralu și Bote, cu simpaticii jurați "Bravo, ai stil" Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Ca de fiecare dată în ultima vreme, vom avea și imagini cu concurenți de la Survivor România 2021.

Vom vedea imagini din competiție cu Ana Porgras, care a părăsit recent show-ul și vom afla ce are să ne transmită sora Anei, Georgiana.

Teo Trandafir și Bursucu au mai pregătit pentru dumneavoastră multe alte surprize, pe care le veți afla urmărind unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de divertisment din România, Teo Show.

Teo Show este difuzat de luni până vineri de la ora 15:00, fiind de nenumărate ori lider absolut de audiență pe tronsonul său orar. Urmărit zilnic de sute de mii de telespectatori, Teo Show atinge, în minutul de aur, și o cifră de peste 1 milion de urmăritori.

Teo Trandafir, o carieră de circa trei decenii în televiziune!

Teo Trandafir a început să lucreze în televiziune în anii '90.

A lucrat pentru mai multe posturi TV până când a devenit vedetă Kanal D.

De opt ani realizează, alături de Bursucu Adrian Cristea, emisiunea de divertisment Teo Show, care este un mare succes.

Puțină lume știe că, înainte de a lucra în televiziune, Teo Trandafir a fost vânzătoare. Îndrăgita vedetă TV a recunoscut ea însăși acest lucru, într-un interviu.

”Vindeam sticlărie și bilete de odihnă în magazinul Eva, din București, asta am făcut la început. Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate, am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studențesc și m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet”, a povestit Teo Trandafir, potrivit Ciao.ro.  

Îndrăgita emisiune Teo Show face parte din programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri între orele 15:00 și 17:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, telefon mobil sau laptop, atunci când aceasta este difuzată LIVE, la postul Kanal D. Astfel te poți bucura de show-ul prezentat de Teo și Bursucu și online.

Fragmente din emisiunile zilnice Teo Show sunt difuzate și pe canalul de YouTube al postului TV Kanal D

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 12 aprilie 2021- VIDEO

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

De ce nu a cerut-o Bursucu în căsătorie pe mama fetiței lui? Adevăratul motiv pentru care a amânat momentul: „Am vrut să o cer, dar toată lumea mi-a zis...”

Klaus Iohannis a promulgat legea privind incriminarea traficului de substanţe dopante cu grad mare de risc

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 12 aprilie 2021 - VIDEO

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 9 aprilie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies