Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de luni, 14 septembrie - VIDEO

,
live stream teo show 14 septembrie
Teo și Bursucu, gazdele emisiunii Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

Săptămâna începe în forță la Teo Show. Teo și Bursucu au pregătit pentru telespectatorii Kanal D o ediție plină de surprize, cu invitați de seamă. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, începând cu ora 15:00, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Zilele de luni sunt mai frumoase atunci când sunt petrecute în compania simpaticilor prezentatori Teo Trandafir și Bursucu. De luni până vineri, începând cu ora 15, cei doi aduc multă energie și bună dispoziție în casele românilor, făcându-le după-amiezele mai frumoase.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

La fel cum se întâmplă de fiecare dată și în ediția de astăzi a emisiunii Teo Show, cei doi prezentatori vor veni cu subiecte interesante și invitați aleși cu mare grijă. Teo și Bursucu au pregătit o nouă ediție plină de surprize, emisiunea putând fi urmărită începând cu ora 15:00, pe Kanal D.

Cei care nu se vor afla în fața televizoarelor în această după-amiază, dar care vor să vadă ediția de luni a emisiunii Teo Show, trebuie să știe că pot face acest lucru și online. Emisiunea de luni, 14 septembrie, poate fi urmărită live pe Kanal D, de pe tabletă, telefon sau laptop, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.     

Surprizele se țin lanț la "Teo Show". Ce au pregătit pentru astăzi Teo și Bursucu?

Ediția de astăzi "Teo Show" cu siguranță îi va ține pe fanii emisiunii lipiți de ecranul televizorului. Telespectatorii îi vor putea vedea din nou împreună pe Bianca Drăgușanu și Victor Slav, totul de dragul fetiței pe care o au împreună.

Micuța a început grădinița, un moment foarte important atât pentru ea, cât și pentru cei doi părinți, vizibil emoționați. Toate detaliile despre prima zi de grădiniță a Sofiei, în ediția de luni a emisiunii "Teo Show".

bianca dragusanu, victor slav și sofia
Bianca Drăgușanu și Victor Slav în prima zi de grădiniță a Sofiei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tot astăzi, Teo și Bursucu îi vor avea invitați în platoul emisiunii "Teo Show" pe Angela Rusu și tatăl ei. Cei doi vor veni pentru prima oară în platoul unei emisiuni de televiziune și vor dezvălui totul despre relația tată-fiică. Cum se înțeleg, dacă au trecut sau nu prin momente de cumpănă, toate detaliile de la ora 15:00, în cea mai nouă ediție "Teo Show". 

angela rusu si tatal ei
Angela Rusu și tatăl ei[Sursa foto: Captură KANAL D]

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Primul mesaj al lui David dupa ce a fost eliminat de la ‘’Puterea dragostei’’: ''Nu mi-e dor de nimeni...''

China dă o mare lovitură: Xi Jinping anunță că au intrat în cursă directă cu SUA

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Bianca, furioasa pe Livian a transmis un mesaj clar: ''Singurul barbat langa care...''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies