Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de luni, 14 septembrie - VIDEO. Povestea Laurei, o tânără care pică în capcana iubirii. Se va lăsa păcălită până la final sau nu?

,
in cautarea adevarul live stream 14 septembrie
"În căutarea adevărului"- Laura și Filip purtând o discuție[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă ediție "În căutarea adevărului" începe la Kanal D și aduce în fața telespectatorilor o poveste de viață impresionantă. Emisiunea de luni, 14 septembrie, poate fi urmărită și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

Emisiunea "În căutarea adevărului" prezintă publicului adevărate lecții de viață, situații cu care oricine se poate confrunta de-a lungul vieții.

În ediția de astăzi, 14 septembrie, telespectatorii vor face cunoștință cu Laura Aldea, o tânără de 28 de ani care provine dintr-o familie înstărită și care a primit o educație aleasă.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

În ciuda faptului că este o femeie cu foarte multe calități, Laura nu are o relație stabilă, asta și din cauza faptului că s-a axat mai mult pe carieră și nu a pus foarte mult accentul pe aspectul fizic. După moartea tatălui ei, tânăra a preluat afacerea familiei, o fabrică de mobilă, iar acest lucru îi ocupă aproape tot timpul. 

Viața tinerei de 28 de ani este dată peste cap în momentul în care un coleg foarte frumos o invită la o întâlnire. Acest lucru o va emoționa foarte tare, însă nu va fi tocmai pe placul prietenei ei.

Dacă vrei să urmărești ediția de luni a emisiunii "În căutarea adevărului", dar nu ești în fața televizorului, atunci poți accesa https://www.kanald.ro/live.html.   Emisiunea poate fi urmărită și online, live pe Kanal D, folosind tableta, telefonul sau laptopul.

"În căutarea adevărului", ediția de luni, 14 septembrie. Filip o iubește pe Laura sau este doar un oportunist?

Deși Laura este fericită că în sfârșit a găsit un bărbat pe gustul ei, prietena ei nu vede cu ochi buni noua relație, încercând să o avertizeze în ceea ce îl privește pe Filip. Se pare că acesta nu o iubește pe tânără, ci vânează doar poziția socială și banii Laurei.

Într-un final, Laura își dă seama care este adevărata față a lui Filip, lucru care o determină să facă o schimbare radicală. După ceva timp, cei doi se întâlnesc din nou, iar Filip este uimit de frumusețea Laurei, realizând că, deși inițial credea că își dorește doar banii ei, în realitate a fost tot timpul îndrăgostit de ea. Finalul poveștii va putea fi urmărit în episodul de astăzi "În căutarea adevărului", de la ora 13:00, pe Kanal D si online pe  pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Când apare continuarea Serialului horror Netflix The Haunting of Bly Manor. Este continuarea hitului The Haunting of Hill House

Criza COVID s-a încheiat! Shanghai va redeschide toate școlile la 1 septembrie

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Curs valutar BNR luni, 14 septembrie 2020. Ce se întâmplă la casele de schimb valutar la început de săptămână?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies