Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 1 februarie 2021- VIDEO

,
teo show live stream 1 februarie
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă ediție „Teo Show” începe de la ora 15:00, la Kanal D. Poți urmări emisiunea de astăzi și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Orice început de săptămână este mai ușor și mai frumos atunci când este petrecut alături de Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii „Teo Show”. Săptămâna începe în forță și cu multe surprize pentru fanii îndrăgitei emisiuni de divertisment.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Emisiunea „Teo Show” aduce în fața publicului în fiecare zi, de luni până vineri, subiecte interesante, noutăți din lumea mondenă și informații valoroase din diferite domenii, astfel că fiecare ediție a emisiunii este așteptată cu nerăbdare de telespectatorii fideli. Teo Trandafir și Bursucu știu să aducă zâmbetul pe buzele celor de acasă și să transforme orice zi într-un motiv de bucurie, astfel că fiecare după-amiază petrecută în compania lor este una plăcută.

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România, „Teo Show”, face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00. Emisiunea „Teo Show” poate fi urmărită atât din fața televizorului, cât și online live video pe Kanal D. Pentru a vedea edițiile emisiunii „Teo Show”  este suficient doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.   

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 29 ianuarie- VIDEO. Faceti cunostinta cu parintii Roxanei Nemes, Faimoasa cu spirit de luptatoare si trup de felina!

Ce poți vedea astăzi la „Teo Show”? Teo Trandafir și Bursucu au invitați de seamă

Nu doar că pregătesc cele mai interesante subiecte, ci Teo Trandafir și Bursucu își aleg invitații cu mare atenție, astfel încât cei de acasă să aibă ocazia de a asculta poveștile unor persoane importante din showbizul autohton. La început de săptămână, cei care vor urmări emisiunea „Teo Show” vor avea ocazia să îi vadă pe care i-au fost întotdeauna aproape lui Jador, concurentul de la Survivor România 2021. Surorile, fratele și părinții artistului vor face dezvăluiri emoționante despre acesta și le vor arăta celor de acasă locul unde a copilărit Faimosul de la Survivor România 2021. 

Tot în ediția de astăzi a emisiunii „Teo Show”, Carmen de la Sălciua va vorbi cu sinceritate despre viața ei personală. Artista va dezvălui că au fost multe momente în care a adormit plângând. Cine a făcut-o pe îndrăgita artistă să sufere, dar și alte informații despre ea poți afla astăzi, de la ora 15:00, la „Teo Show”.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 28 ianuarie- VIDEO. Imaginile durerii! Andreea Tonciu a fost surprinsa la cimitir!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 22 ianuarie - VIDEO

Suspans privind aderarea României la Schengen. Klaus Iohannis: 'Încă se discută'

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 22 ianuarie - VIDEO

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 21 ianuarie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies