Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 6 mai 2021 - VIDEO

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu

Teo Trandafir și Bursucu te asțeaptă de la ora 15:00 la o nouă ediție Teo Show. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Vom vedea astăzi, la Teo Show, numeroase vedete și mai multe rubrici care, cu siguranță, ne vor capta atenția și ne vor face să urmărim în întregime emisiunea.

Ca în fiecare joi, fostul redactor-șef și ulterior directorul editorial al publicației Playboy, care nu mai apare pe piață, Dan-Silviu Boerescu, va veni în platou pentru rubrica Boerescu, în care ne va dezvălui lucruri din showbiz și va analiza ce se mai întâmplă în lumea mondenă de la noi.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Îi vom mai vedea astăzi, la Teo Show, pe Matteo, grupul Rettro, pe iubitul Elenei Marin, pe Răzvan Botezatu, care își va susține fosta colegă de platou, Raluca Dumitru, familia Clejanilor. Teo și Bursucu au și alte surprize pentru voi, inclusiv imagini paparazzi cu vedete de la noi.

Ediția din a treia zi de Paști a emisiunii de divertisment Teo Show a fost lider absolut de audiență.

Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă de la ora 15:00 la o nouă ediție Teo Show

Pe 4 mai, în intervalul orar 15:00 – 17:00, Kanal D s-a poziționat pe prima pozitie în topul televiziunilor din România, pe toate targeturile monitorizate, stația TV acumulând un rating de 3,8%  și 16,9% cotă de piață, la nivelul întregii țări, 2,1% puncte de rating și 15,8% cotă de piață, în rândul publicului comercial, și 3,2% puncte de rating și 14,0% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, conform Kantar Media România.

Minutul de aur, înregistrat la 15:01, a adunat în fața micilor ecrane 678.000 de telespectatori. În medie, în fiecare minut al difuzării, show-ul a fost urmărit, în intervalul mai sus menționat, de 879.000  de

fani ai emisiunii din întreaga țară.  

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV   al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00. Show-ul de divertisment aduce în atenția celor de acasă cele mai interesante subiecte, dar și picanterii din viața vedetelor care fac parte din showbizul autohton.

Teo Show este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Dacă dorești să urmărești Teo Show online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă atunci când emisiunea este difuzată la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audiență, cu “Teo Show”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 5 mai 2021 - VIDEO

Florin Cîțu răspunde cu o fotografie după atacul lui Ludovic Orban

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Kanal D, lider absolut de audiență, cu “Teo Show”

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 29 aprilie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies