Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 24 septembrie. VIDEO Primele imagini cu Sasha, bebelușul celebru!

,
Sasha
Sasha, bebelușul celebru despre care se va vorbi la Teo Show

În ediția de astăzi a îndrăgitei emisiuni Teo Show de la Kanal D, vom face cunoștință cu Sasha, bebelușul cu părinți celebri. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Sasha este băiețelul unei vedete de la noi și a unui cunoscut om de afaceri român.

"Este un bebeluș ca alți bebeluși de la 4-5 luni", spune mama lui.

Sasha
Imagini cu Sasha la Teo Show

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Tot în emisiunea de astăzi două celebre interprete de muzică populară, Mariana Ionescu Căpitănescu și sora ei, Marcela Fota, se destăinuie la Teo Show.

În vârstă de 51 de ani, Mariana Ionescu Căpitănescu este un nume mare al muzicii populare. Ea este cunoscută de iubitorii genului pentru piese ca "Vino soră când ți-e greu" (2016), "Pe Poteca din pădure" sau "Doamne, n-aș mai vrea să mor", cele din urmă de pe albumul "Când Oltenii Mei Se-Adună" (2019).

Marcela Fota a ajuns și ea la fel de celebră ca sora ei în muzica populară. Printre albumele ei se numără "Doamne, câte ți-am cerut" și "Mai ții minte sora mea".

Marcela Fota și sora ei, Mariana Ionescu Căpitănescu, sunt foarte apropiate și ambele au familii fericite.

Mariana Ionescu Căpitănescu

Marcela Fota: "Mariana a fost motivația de a merge mai departe pe acest drum"

Marcela Fota recunoștea că sora ei a fost motivația pentru a dobândi și ea succesul în muzica populară.

„Mariana a fost motivația mea de a merge  mai departe pe acest drum. Atunci când ea a plecat de acasă, eu aveam șapte sau opt anișori. Îmi era drag când venea acasă și rămânea în urma ei o dâră de parfum. O vedeam tot timpul aranjată, cu unghiile făcute, iar noi care făceam treabă prin gospodărie nu puteam să ne aranjăm ca ea. Atunci mi-am zis că trebuie să realizez ceva în viață. Ea mi-a dat imboldul acesta“, declara Marcela Fota pentru Gazeta de Sud.

„Noi suntem norocoase. Din atâta lume să te aleagă Dumnezeu să faci ceva care să-ți placă, să faci cu drag și să fii și iubit de public, este minunat!“, mai mărturisea interpreta de muzică populară.

Nu ratați emisiunea Teo Show de la ora 15:00 pe Kanal D. Puteți urmări emisiunea și Live Video Online, accesând https://www.kanald.ro/live.html.  

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

“Teo Show”, lider de piata, pe toate segmentele de public monitorizate

SUA cer un 'moratoriu' asupra construcţiei gazoductului Nord Stream 2: 'Un instrument politic al Kremlinului pentru a ocoli Ucraina şi a diviza Europa'

Nu mai dormi niciodată pe burtă! Cât rău îți face și cum îți influențează somnul pe termen lung: Este șocant!

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 22 septembrie Bianca Comănici face dezvăluiri despre imaginile compromițătoare cu ea!

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de luni, 21 septembrie - VIDEO


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies