Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de joi, 6 mai 2021 - VIDEO. Conflict violent între Albert și Sebastian Chitoșcă!

,
Conflict verbal și fizic între Albert și Sebastian Chitoșcă!
Conflict verbal și fizic între Albert și Sebastian Chitoșcă![Sursa foto: captura video Kanal D]

O ediție incendiară Survivor România este difuzată în această seară la Kanal D. Vom avea parte de un conflict violent între Albert și Sebastian Chitoșcă! Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Spiritele vor ceda în acest tensionat joc pentru recompensă din această seară, iar Albert și Sebastian Chitoșcă vor sări unul la altul.

Cei doi vor fi despărțiți de colegii de echipă, însă se va lăsa cu o mână în gât și cu amenințări de o parte și de alta! 

Vezi Online Video ediția de joi, 6 mai 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

Atât miza, cât și apropierea de fazele finale ale competiției îi va surescita pe concurenți. Aflați, unii dintre ei, de luni de zile la Survivor România, trebuind să se adapteze condițiilor dificile, nervii cedează în cazul multora dintre ei.

Vor fi tensiuni atât în tabăra Războinicilor, cât și în cea a Faimoșilor.

Raluca Dumitru o va amenința grav pe Elena Marin!

Scandal între Elena Marin și Raluca Dumitru!
Scandal între Elena Marin și Raluca Dumitru![Sursa foto: captura video Kanal D]

"Iubita mea, vezi cum vorbești cu mine! Cred că te iau de cozile alea...", o amenință Raluca Dumitru pe Elena Marin.

“Să îmi fie frică, poate, să merg prin București, ca să nu mă bată Raluca….  Cred că joacă rolul foarte bine și, pentru mine, a luat premiul Oscar” spune, în replică, Elena Marin. 

Traseul din jocul de astăzi de la Survivor România le va pune probleme unor concurenți, existând un moment în care una dintre concurente alunecă.

Traseu dificil în jocul pentru recompensă!
Traseu dificil în jocul pentru recompensă![Sursa foto: captura video Kanal D]

Survivor România, lider absolut de audiență!

Edițiile de sâmbătă și duminică de la Survivor România, ultimele ale reality-show-ului de la Kanal D, au fost lider de audienţă pe toate categoriile de public monitorizate, potrivit datelor furnizate de Kantar Media.

Ediția de sâmbătă seară a înregistrat 9,9 puncte de rating şi 26% cota de piaţă, pe targetul Naţional, 7,7 puncte de rating şi 21,3% cota de piaţă, pe targetul All Urban, şi 7,4 puncte de rating şi 28,3% cota de piaţă, pe targetul Comercial. Ediţia a fost urmărită, în medie, de peste 1,7 milioane (1.742.000) de români din întreaga ţară, iar în minutul de aur, atins la 22:31, au fost înregistraţi 2.328.000

de telespectatori.

Ediția de duminică a înregistrat 9,2 puncte de rating şi 23,9% cota de piaţă, pe targetul Naţional, 7,1 puncte de rating şi 20,4% cota de piaţă, pe targetul All Urban, şi 5,9 puncte de rating şi 23,5% cota de piaţă, pe targetul Comercial. În medie, peste 1,6 milioane (1.629.000) de telespectatori din întreaga ţară au urmărit ediţia de duminică a „Survivor România”, în fiecare minut al difuzării.

În minutul de aur, atins la ora 22:00, peste 2 milioane (2.146.000) de telespectatori din întreaga ţară se uitau la Survivor.

Emisiunea "Survivor România" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este difuzată joi, vineri, sâmbătă și duminică la Kanal D, de la ora 20:00. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, trebuie să știi că acum o poți urmări și online.

"Survivor România" poate fi urmărită live video online pe site-ul kanald.ro, accesând  pagina oficială de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Joc sub presiune la “Survivor România”. Conflicte în ambele echipe, reproșuri și amenințări

 

Citește-ne pe
Citește și:

Joc sub presiune la “Survivor România”. Conflicte în ambele echipe, reproșuri și amenințări

DOAR 70 de cazuri NOI de coronavirus în România: 91 de decese, RAPORTATE retroactiv

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Jador, revoltat pe instagram: „Când ești frumoasă...” Ce a pățit fostul concurent de la Survivor România 2021?

Jador si Gergiana Elisei se pregatesc de nunta! Cine a facut uluitoarea dezvaluire:"S-au impacat!" Cum a fost surprinsa iubita Faimosului de la Survivor Romania 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies