Joc sub presiune la “Survivor România”. Conflicte în ambele echipe, reproșuri și amenințări

,
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”[Sursa foto: Captură KANAL D]

În această seară, la “Survivor România”, reality difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, prezentat de Daniel Pavel, se dispută primul joc de recompensă al săptămânii, pe un traseu spectaculos, pe apă, Marea Caraibilor fiind teatrul de bătălii pentru Faimoși Războinici, cu un final de traseu dificil și, în același timp antrenant.

Liniștea în ambele echipe este tulburată de reproșuri și amenințări, izvorâte din frustările acumulate de-a lungul periodei petrecute pe insulă, precum  și a lipsurilor de tot felul cu care se confruntă concurenții de la “Survivor România”. Pe de-o parte, tensiunea atinge cote alarmante în echipa Faimosilor în momentul în care, aflați în camp, Raluca trece la amenințări directe în ceea ce o privește pe Elena Marin. 

“Să îmi fie frică, poate, să merg prin București, ca să nu mă bată Raluca….

Cred că joacă rolul foarte bine și, pentru mine, a luat premiul Oscar”,  spune Elena Marin. 

Nici în echipa Războinicilor liniștea nu tronează, Sorin reproșează colegilor că, datorită lui și a comportamentului defensiv, unii dintre coechipieri au numai de câștigat, în ceea ce privește simpatia celor de acasă. 

“Atât Albert, cât și ea ar trebui să îmi mulțumească… Eu, în principal, i-am făcut <victime>, ceea ce acasă prinde foarte mult”,  reproșează Sorin. 

Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România” 2021
Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România” 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jocul pentru recompensă din această seară, de la “Survivor România” este nelipsit de tensiune, momentul în care Sebastian Chitosca și Albert cedează sub presiunea jocului, conflictul fiind stins în momentul în care intervin ceilalți cocnurenti pentru a-i calma. 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Survivor Romania 2021. Incaierare fara precedent intre Albert Oprea si Sebastian Chitosca pe traseu! De la ce a pornit scandalul intre cei doi concurenti care au ajuns la bataie

Le-a ajuns CUȚITUL la os: elevii dau în judecată Ministerul Educației

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Sindy, mesaj dur pentru cei care o critica dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021:"Cei care comentati aiurea, rautacios...

Starlin da de pamant cu Maria Chitu dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021:"Mai, fata, tu nu esti..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies