Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția din 13 februarie-Prima parte- Concurenții au organizat o petrecere de ziua Andradei

,
Ziua Andradei
Sarbatoare în casa Puterea Dragostei, este ziua Andradei

Emisiunea Puterea Dragostei de vineri, 13 februarie, se anunță una incendiară, concurenții petrec de ziua Andradei. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Este zi de mare sărbătoare în casa Puterea Dragostei, Andrada își sărbătorește ziua de naștere. Toți concurenții îi fac urări și o îmbrățișează, ba chiar îi pregătesc și o surpriză.

Maria îi face o urare de zile mari colegei sale.

”Andrada, la mulți ani! Să fii sănătoasă, să fii fericită, să-ți găsești sufletul pereche”

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Se pare că petrecerea Andradei nu a liniștit tensiunile din casa Putrea Dragostei. Cristian Comănici face dezvăluiri neașteptate despre Marinescu.

Comânici spune despre Marinescu că invenează argumente, George nu a putut să se abțină și a intervenit: ”Când eu cu Marinescu inventăm argumente, tu mergi la femei și le plătești.”

Conflictele dintre Marinescu și Cristian Comănici continuă să se amplifice, cei doi se află în război de luni de zile și pare că o să continuie mult timp de acum încolo.

Comănici spune tot
Comănici, dezvăluiri despre Marinescu

Se naște un nou conflict între Aya și Nicos

Emisiunea de sâmbătă de la Puterea dragostei nu va fi numai una de sărbătoare, existând și tensiuni. 

Vom avea parte de un nou conflict între Aya și Nicos. 

Aya face dezvăluiri incredibile despre Nicos, iar tensiunile încep să atingă cote maxime. 

Nicos a format un cuplu cu Alexandra, însă relația celor doi s-a terminat foarte repede. În casa Puterea Dragostei, de curând a intrat Meda, fosta iubită a lui Nicos, care încearcă să îl recucerească. Deși Nicos a fost cu Alexandra, cele două fete se înțeleg foarte bine și sunt prietene dinainte ca Meda să vină la Puterea Dragostei.

Aya spune lucrurilor pe nume
Conflict între Aya și Nicos

Aya, atac dur la adresa lui Nicos. Aceasta se enervează foarte tare și spune lucrurilor pe nume. ”Te-ai pus în relație cu Alexandra și aveai relație acasă. Cu ce drept fi să mă tragi pe mine la rost. Păi care e problema?”

Dacă emisiunea Puterea Dragostei este preferata ta, dar nu ești mereu acasă atunci când este difuzată la TV, trebuie să știi că ai posibilitatea de a o urmări și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html

Emisiunea

este difuzată atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Orele de difuzare rămân neschimbate, Puterea Dragostei făcând parte din   programul TV     al postului Kanal D. Astfel, emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 11 februarie 2021 – Prima parte - George o cere în CĂSĂTORIE pe Mădălina!

Ministrul Ciucă, primele declaraţii despre retragerea sutelor de militari români din Afganistan: 'România va acţiona în acord cu deciziile aliate'

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Cristina Mihaela aduce vesti fabuloase! George o cere in casatorie pe Madalina? Urmariti o editie aniversara de senzatie, JOI, 11 februarie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

IMAGINI EXCLUSIVE! "Puterea dragostei" a ajuns la ediția 200 din sezonul 3! Iată cum sărbătoresc concurenții

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies