Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 11 februarie 2021 – Prima parte - George o cere în CĂSĂTORIE pe Mădălina!

,
George și Mădălina
George și Mădălina

Emisiunea Puterea Dragostei de joi, 11 februarie, se anunță una foarte interesantă. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

George și Mădălina formează oficial un cuplu de 4 luni, iar prezentatorea show-ului Puterea dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu, anunță că George o cere în căsătorie pe Mădălina.

"L-am convins să te ceară", îi spune Cristina Mihaela Mădălinei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cererea în căsătorie a lui George pentru Mădălina nu va fi singura sărbătoare din ediția de joi, 10 februarie, de la Puterea dragostei, urmând să se aniverseze și 200 de ediții Puterea dragostei.

Staff-ul a pregătit un tort superb pentru concurenți și pentru întreaga echipă care realizează acest reality-show deosebit de interesant.

Sărbătoare la Puterea dragostei
Sărbătoare la Puterea dragostei

George a fost cu Mona înainte de a forma un cuplu cu Mădălina. Mona a plecat acasă pentru a avea grijă de băiețelul ei. George se arăta surprins de faptul că Mona va părăsi competiția, el aflând vestea de la TV.

Mădălina și George au avut și ei parte de tensiuni, dar iată că sunt pregătiți să facă pasul următor și să își unească destinele.

George este recunoscut ca un tip care vrea să dețină controlul într-o relație. El chiar i-a reproșat lui Codruț că e prea slab în relația cu Alexandra și că o plasează pe aceasta pe un piedestal indiferent ce ar face ea.

Se sparge un geam!

Emisiunea de joi de la Puterea dragostei nu va fi numai una de sărbătoare, existând și tensiuni.

Vom avea parte de un nou episod în care se sparge geamul.

Geam spart la Puterea dragostei
Geam spart la Puterea dragostei

În centrul tensiunilor pare că se află Cristian Marinescu, chiar liderul suprem al casei Puterea dragostei de săptămâna aceasta.

Marinescu a format un cuplu cu Maria, însă e de așteptat să vedem cum va evolua situația, având în vedere că Marinescu a mai format cupluri la Puterea dragostei, cu Andreea și cu Aya, însă nu a fost nimic serios.

Marinescu a fost acuzat de mai mulți concurenți că joacă un rol în casă, lucru pe care l-a recunoscut și el. George și Comănici au spus că toate acțiunile lui caută susținerea publicului și că nu îl interesează altceva. De altfel, și Andreea, fosta lui iubită, l-a acuzat că a folosit-o.

Dacă emisiunea Puterea Dragostei este preferata ta, dar nu ești mereu acasă atunci când este difuzată la TV, trebuie să știi că ai posibilitatea de a o urmări și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând   https://www.kanald.ro/live.html.

Emisiunea este difuzată atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Orele de difuzare rămân neschimbate, Puterea Dragostei făcând parte din   programul TV   al postului Kanal D. Astfel, emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ea este noua iubita a lui Livian de la Puterea Dragostei? Iată fotografia care a făcut furori pe internet!

Noua strategie a Iranulului împotriva israelienilor a fost depistată de serviciile secrete: Instagram joacă un rol cheie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 10 februarie 2021 – A doua parte - VIDEO. Reacția Marianei când îl vede pe Comănici sărutând o altă fată!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 10 februarie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici are IUBITĂ în afara casei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies