Live Stream online Puterea dragostei - editia de sambata, 29 august. Cristian Comanici dezvaluie de cine e indragostit! - VIDEO

,
Alexandra, Cristian Comanici si Mariana
Cristian Comanici spune de cine e indragostit!

Cristian Comanici se destainuie in Gala incendiara Puterea dragostei de maine. Vezi Puterea dragostei Live Stream online pe kanald.ro.


In articol:

Dupa mai multe tachinari cu Alexandra, Cristian Comanici dezvaluie pe cine place, de fapt! Este vorba despre Mariana!

"Sunt foarte dezamagit de ea. Am renuntat deja la ea", le spune, insa, Cristian Comanici fetelor.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Subiectul unui posibil cuplu intre Cristian Comanici si Mariana este discutat pentru prima oara serios.

"Dar ce faci daca Ale se intoarce in emisiune?", il intreaba Alexandra pe Cristian Comanici, care puncteaza ca el a luat deja decizia de a renunta la Mariana in urma a ceea ce a vazut la ea.

Dupa ce subiectul e discutat in emisiune, Cristian Comanici si Mariana au prima discutie in doi, chiar daca si ceilalti concurenti erau martori, despre sentimentele lor.

Mariana da de inteles ca si ea il place pe Cristian Comanici. "Eu nu sunt ca tine, tu poti sa stai pe canapea, sa fii pupat (n.r.: de alta fata)", ii zice ea.

Cristian Comanici, Mariana
Cristian Comanici e dezamagit de Mariana, pe care o placea

Alexandra, indragostita de iubitul Monei?

Un alt subiect soc care se va discuta in Gala incendiara de maine Puterea dragostei, de la Kanal D, este posibilitatea ca Alexandra sa fie indragostita de George, iubitul Monei!

"Tu nu ma placi pe mine", ii spune el, Alexandra replicand: "Am motive foarte intemeiate pentru care nu spun de cine imi place in acest moment".

Afirmatia ei da de gandit: are Alexandra sentimente tocmai pentru George, iubitul Monei? George si Mona sunt, momentan, singurul cuplu oficial de la Puterea dragostei.

Celelalte cupluri fie s-au destramat, fie nu s-au format, chiar daca anumiti concurenti s-au sarutat.

De altfel, saruturile sunt la ordinea zilei in emisiune, chiar daca nu cu intentii serioase. In emisiunea Puterea dragostei din 28 august, Paul a sarutat cu forta mai multe concurente, printre care si Alexandra.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Ionuț i-a furat un sărut Larisei în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce decizie au luat în privința reluării relației lor in Casa iubirii!

Ciutacu sustine ca Guvernul și Ministerul Sporturilor și-au bătut joc de un mare campion: De ce nu merită, băi nesimțiților? Este o performanță gigantică!/Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 154, subtitrat în limba română VIDEO Zuleyha, suferință fără margini

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies