Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 14 noiembrie - Prima parte - VIDEO. Alexandra se desparte de Codruț?

,
Surorile Cărare
Surorile Cărare[Sursa foto: Captură KANAL D]

Partea întâi a Galei incendiare din 14 noiembrie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 11:00. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Alexandra nu se dezminte și va fi din nou în centrul atenției! Ea este pe punctul de a se despărți de iubitul ei, Codruț. Îi și spune să o încheie!

Și în emisiunea anterioară Alexandra a avut un mic conflict cu iubitul ei, Codruț.

Ea l-a ironizat pe acesta. "Iubire, de ce n-ai pupat-o pe Mariana?", l-a întrebat ea. "Ce, crezi că îmi place de Mariana?", a replicat el.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Tensiunile sunt, de data aceasta, serioase între cei doi iubiți, iar aceștia ar putea ajunge la despărțire.

Codrut de la Puterea dragostei
Codruț, iubitul Alexandrei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Și Andrada este în tensiuni mari cu fostul iubit, Alexandru Moroșanu. "Nu pune mâna pe mine", îi spune ea fostului iubit.

Alex Moroșanu a intrat special în casă pentru Andrada, au format un cuplu, însă certurile dintre ei s-au încheiat cu o despărțire. În ciuda faptului că se plac, ei nu se înțeleg, așa că este puțin probabil să îi mai vedem împreună.

Andrada a mai fost implicată într-un cuplu, cel cu David. David s-a despărțit de ea direct în emisiune, fără să o anunțe măcar că are de gând să facă asta și fără să îi răspundă la telefon și la mesaje.

Ulterior el a dezvăluit că despărțirea avea legătură cu părinții lui, care nu erau de acord cu relația.

Cristian Marinescu, implicat într-un alt conflict!

Cristi Marinescu e implicat într-un alt conflict. De data aceasta cel care se ceartă cu el nu este Cristian Comănici, vechiul lui rival.

Cristian Marinescu
Cristian Marinescu, implicat într-un nou conflict[Sursa foto: Captură KANAL D]

Se ajunge la amenințări, iar lucrurile scapă de sub control. Marinescu a fost descris de către mai mulți concurenți drept provocator.

Puteți urmări prima parte a Galei Puterea Dragostei de azi și online, live pe Kanal D. Pentru a face acest lucru trebuie doar să accesați, de la ora 16:00,  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau de pe telefonul mobil. 

Citeste si: Livian, mesaj pentru Bianca Comănici? Iată ce a postat pe Instagram: "Am închis ochii de multe ori, chiar și atunci când..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 13 noiembrie - A doua parte - VIDEO. Alexandra, scoasă din minți: "Ar trebui să îmi pupi picioarele"

Cine va fi exceptat de la obligativitatea purtării măștii de protecție

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 13 noiembrie - Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici, acuzații dure la adresa lui Marinescu: "Te-ai vândut...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 12 noiembrie - A doua parte - VIDEO. Cristian Comănici suferă din pricina Marianei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies