Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 3 noiembrie 2021 – Cristina Mihaela îl pune la punct pe Radu: "Te comporți mizerabil!" VIDEO

,
Cristina Mihaela Dorobanțu

Cristina Mihaela Dorobanțu

[Sursa foto: captura Kanal D]

O nouă ediție incendiară "Puterea Dragostei" sezonul 4 e difuzată în 3 noiembrie 2021. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

În partea a doua a emisiunii de astăzi, Radu va întrece măsura și va fi admonestrat de către prezentatoarea reality-show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu.

"Eu îți aduc în vedere că ți-am oferit respect până în acest moment.

Nu-l mai meriți. Eu nu vreau să iau parte la această mizerie. În acest moment te comporți mizerabil", îi spune Cristina Mihaela Dorobanțu lui Radu.

Vom afla ce a făcut Radu doar urmărind partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi, de la ora 17:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Ana, Adelina și Radu

Ana, Adelina și Radu

[Sursa foto: captura Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Vom urmări o dispută în triunghiul amoros Ana-Adelina-Radu. Ana îi va spune Adelinei că nu înțelege de ce este așa surprinsă că ea vrea să se apropie de Radu, din moment ce știe că ea a venit în casă pentru acesta.

Ana va plânge, la un moment dat, urmând să aflăm tot în partea a doua a reality-show-ului de astăzi ce îi va produce această stare.

Radu și Adelina se amenință unul pe altul cu despărțirea, iar el îi va spune acesteia că vor pune punct dacă ea va marșa la ce îi zice unul dintre concurenți.

Radu, care a fost și sezonul trecut la Puterea Dragostei, pare să își asume în acest sezon rolul de "Casanova", pe care l-a jucat în sezonul 3 Cristian Marinescu, ce a și câștigat competiția.

Radu Puterea Dragostei

Radu, foarte dezinvolt în acest sezon

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Bogdan Mocanu și bruneta misterioasă și-au spus adio după un an de relație! Ce spune fostul concurent de la Puterea dragostei despre despărțire: ”Suntem separați de ceva timp”

Puterea Dragostei, de luni până duminică la Kanal D

Reality-show-ul Puterea Dragostei, care se află la sezonul cu numărul 4 la Kanal D, poate fi urmărit zilnic la postul nostru și Live Stream Online, accesând adresa de Stream, https://www.kanald.ro/live.htmlde pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

De luni până vineri prima parte e difuzată la ora 11:00, iar a doua de la ora 17:00, iar în weekend prima parte începe la ora 16:00, iar a doua la ora 19:00. În weekend au loc galele, în emisiunea de duminică aflând cine părăsește casa și cine încasează premiul săptămânal, în valoare de 1.500 de euro. 

La finalul fiecărui sezon se acordă un mare premiu câștigătorului și câștigătoarei competiției.

Citeste si: Livian Pop de la „Puterea Dragostei” își mărește familia! Cum a surprins pe toată lumea anunțând că va deveni tătic

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

Bogdan Mocanu și bruneta misterioasă și-au spus adio după un an de relație! Ce spune fostul concurent de la Puterea dragostei despre despărțire: ”Suntem separați de ceva timp”

E alertă maximă printre cei care dețin o mașină Ford: 39.000 de modele ar putea lua foc; în total 350.000 de vehicule au fost chemate la dealeri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cristian Comănici, anunțul mult așteptat! Fanii concurentului din sezonul 3 Puterea dragostei, în delir

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies