Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 14 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Radu o acuză pe Andrada că rămâne dezbrăcat în emisiune!

,
Andrada, Radu și Cazi
Andrada, Radu și Cazi[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește Puterea Dragostei Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Andrada și Cazi se vor certa foarte tare cu Radu.

Radu își va ieși din sărite fiindcă va rămâne dezbrăcat în emisiune, trăgând-o la răspundere pe Andrada.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Andrada e într-o relație cu Cazi. Anterior a fost cu Alex Moroșanu, care a părăsit competiția.

Andrada a mai fost, la început, cu David, și s-a vorbit că l-ar fi înșelat pe Moroșanu cu Cristian Marinescu. Cei doi au flirtat des în emisiune.

Cel care lansase ipoteza aceasta a fost Nicos, care a părăsit și el casa Puterea Dragostei.

"Nu mă interesează că ai vorbit cu Marinescu la telefon, dar nu îmi spune că îl cunoști mai bine ca mine, că am stat cu el în cameră", i-a spus Alex Moroșanu Andradei.

"Și după aia l-ai luat de mână (n.r. pe Marinescu)", s-a comentat din casă atunci. "Am făcut ce-am vrut. Nu mai eram cu Alex", a replicat Andrada.

Cazi de la Puterea Dragostei
Cazi de la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cazi și Andrada, o lună de relație!

Cazi și Andrada au sărbătorit, recent, o lună de relație.

Au fost tensiuni și între ei, însă se pare că s-au remediat, iar cuplul lor s-a sudat.

Un alt cuplu sudat este cel dintre Alexandra și Codruț, care după mai multe împăcări și despărțiri par mai apropiați ca niciodată.

Alexandra a fost cu Marinescu în Dominicană, a recunoscut că acesta s-a dat la ea, dar acest lucru nu le-a afectat de niciun fel relația.

Alexandra nu a marșat la avansurile lui "Casanova" de la Puterea Dragostei, iar Codruț a așteptat-o pe iubita lui la aeroport atunci când aceasta s-a întors din Dominicană. El avea un buchet mare de trandafiri în mână. 

Vom vedea dacă în casa Puterea Dragostei se va forma curând și un alt cuplu. Andrei și Aya s-au despărțit, la fel Mariana și Cristian Comănici, care se cuplaseră după lungi tatonări, ce țineau de la începutul sezonului. Comănici a anunțat, cu lacrimi în ochi, că are nevoie de o altă persoană în viața lui, care are sentimente pentru el.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri la 11:00 și apoi 17:00 și în weekend, de la 16:00 și apoi 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când reality-show-ul este difuzat la TV, la Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 14 aprilie 2021- Prima parte- VIDEO Alexandra o jignește pe Mariana: "Cățeluș"

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 14 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO Alexandra o jignește pe Mariana: "Cățeluș"

Educația trebuie să închidă câteva decalaje majore. Mesajul Ligiei Deca de Ziua Mondială a Educației

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Alexandra, acuzatii socante! "Ii este scarba sa-l pupe! Mariana il pupa doar pe Codrut!" Aflati cum va reactiona Comanici, miercuri, 14 aprilie, intr-o editie...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies