Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 24 noiembrie –A doua parte- VIDEO. Aya, luată la rost de Marinescu

,
puterea dragostei
Aya, luată la rost de Marinescu

Partea a doua a ediției din 24 noiembrie a emisiunii "Puterea dragostei" începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Tensiuni majore la ediția din această zi a emisiunii "Puterea Dragostei". Telespectatorii vor urmări scene presărate cu certuri și scandal.

Vezi Online Video ediția de marți, 24 noiembrie, a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Dacă vrei să vezi ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM

Fanii show-ului matrimonial "Puterea Dragostei" vor avea parte de momente palpitante în această zi. Au loc tensiuni între concurenți, care își adresează replici dure.

Concurenții au dat mare petrecere în casa "Puterea dragostei". S-a dansat, iar veselia și voia bună a fost la ea acasă.

Orgolioși din fire, concurenții de la "Puterea Dragostei" aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, certurile au fost la ordinea zilei.

De asemenea, apele devin tot mai agitate în unele cupluri. Este vorba despre Marinescu care a aflat din surse proprii că, Aya vorbește cu Bogdan Mocanu pe la spatele lui.

Aya, pusă la colț de Maria!

Noua concurentă din casa "Puterea dragostei" a mărturisit că ar fi auzit-o pe blondină în timp ce spunea că nu are nevoie de Marinescu pentru că oricum vorbește cu Bogdan Mocanu.

Aya: "Spune informațiile pe care le-ai auzit înainte!"

Marinescu: "Cu cine vorbești?"

Aya: "Eu? Cu cine vorbesc!? Tu cu cine ai vorbit?"

Marinescu: "Nu te certa cu mine."

Aya: "Dar nu mă intereseaza. Mie îmi ajunge numele ei, atât!"

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această seară și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comănici, mesaj pentru Livian. A spus tot ce are pe suflet: "Cu cât mă ignori mai mult..."

BREAKING Nicușor Dan NU e de ACORD cu relaxarea restricțiilor din Capitală

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Pentru cine a fugit Bianca Comanici la mare in toiul noptii!

"Ți-e rușine cu el, uite cum arată"! Cristian Marinescu, un nou atac dur la Cristian Comănici! Urmărește Puterea dragostei marți, 24 noiembrie, de la 11:00 și 17:00 pe...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies