Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 23 noiembrie –A doua parte- VIDEO. Ce mai au concurenții de împărțit după scandalurile care au loc zi de zi?

,

Partea a doua a ediției din 23 noiembrie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

O nouă zi, mai multe scandaluri în casa Puterea Dragostei. Se pare că Alexandra are parte de o nouă ceartă cu una dintre concurente. De la ce a pornit totul?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Dacă în prima parte a emisiunii concurenții de la Puterea Dragostei au avut parte de multe discuții în contradictoriu, iar atmosfera nu a fost una plăcută, în partea a doua se vor încinge din nou spiritele.

Orgolioși din fire, concurenții de la Puterea Dragostei aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

Ca de obicei, Marinescu va fi în centrul conflictelor, astfel că replicile lui vor reuși să îi enerveze pe restul concurenților. 

Marinescu o acuză pe una dintre concurente de faptul că ascunde ceva, iar el nu poate avea încredere în ea.

"Nu are rost, ascunde ceva, eu nu am încredere în ea.", a spus Marinescu.

Dacă vrei să vezi partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comanici, adevarul despre acidul din buze si despre silicoane: "Nu arat ca o rata!"

Klaus Iohannis a SEMNAT: eliberări din funcție în justiție

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Emily Burghelea sare in apararea manelistului Dani Mocanu in scandalul leului ranit: "N-am putut sa tac!""

Cati bani face Bianca Comanici online, in 10 minute in fata camerei?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies