Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 15 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. O nouă bătaie în emisiune!

,
O nouă bătaie la Puterea Dragostei!
O nouă bătaie la Puterea Dragostei![Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă bătaie în partea a doua de la Puterea Dragostei de miercuri! Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Spiritele se încing iar și se ajunge din nou la bătaie în casa Puterea Dragostei! Radu sare la Alex Stoica, iar fetele intervin.

Vom avea parte și de un alt duel al lui Cristian Comănici cu Cristian Marinescu.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Cristian Comănici nu are suflet", spune Marinescu, încercând să își atace rivalul.

Cei doi au fost implicați în numeroase conflicte de-a lungul sezonului, unele dintre ele chiar violente.

Comănici l-a acuzat pe Marinescu de faptul că joacă teatru și că e "cățelușul fanilor", Marinescu spunând, la rândul lui, că fratele Biancăi Comănici ar fi "cățeluș".

Pe lângă jignirile acestea, în întreg sezonul cei doi și-au adus fel și fel de acuzații legate de strategii, pe care ambii le-ar face. Comănici, de exemplu, l-a acuzat pe Marinescu de faptul că, alături de Maria, duce o strategie de a manipula publicul. Comănici susținea că Marinescu și Maria discută dinainte ce să vorbească și să facă în emisiune, inclusiv să se despartă și să se împace pentru show.

Cristian Comanici și Cristian Marinescu
Cristian Comanici și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Maria tranșează relația cu Cristian Marinescu!

Maria reiterează faptul că nu își mai dorește nimic cu Cristian Marinescu.

Maria și Marinescu se despart din nou, blonda spunând că Marinescu nu e genul de bărbat potrivit pentru ea.

Cristian Marinescu a avut mai multe relații în casa Puterea Dragostei, în comparație cu Maria, care a fost doar cu el.

Marinescu a fost cu Aya, Andreea și, cel mai recent, Maria, iar Andreea îl acuza că a folosit-o.

"Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea. Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față.

Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate. Îți aduci aminte când îmi spuneai că ai anumite nevoi și mă chemai la tine? Nu sunt genul acela de fată", îi transmitea Andreea lui Marinescu.

Emisiunea Puterea Dragostei, ce face parte din programul TV al postului Kanal D, poate fi urmărită de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00. Puteți viziona emisiunea atât la TV, cât și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 15 iunie 2021 – Prima parte- VIDEO. Maria și Marinescu se despart din nou!

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 15 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Maria și Marinescu se despart din nou!

Irina Begu se califică dramatic în turul doi la Melbourne, după ce a salvat 3 mingi de meci

Ce s-a ales de fiica Adrianei Iliescu. Eliza a împlinit 17 ani! Este o adevărată domnișoară

Aparitie surprinzatoare in casa Puterea dragostei! Un nou concurent intra emisiune! Cine e fata pe care o admira? Urmariti o noua editie incendiara, MARTI, 15 iunie, de la 11:00...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 14 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Noi bătăi în emisiune!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies