Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 26 iulie 2021 – A doua parte - VIDEO. Mariana, atacată dur de Alex Stoica: "Iei bani ca să..."

,
Mariana si Alex Stoica
Mariana, criticată dur de Alex Stoica[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mariana este atacată dur de către Alex Stoica în emisiunea de astăzi Puterea Dragostei. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Alex Stoica, fostul concurent Exatlon, acum concurent de ceva luni la Puterea Dragostei, o ia în vizor pe Mariana. Alex Stoica se arătase interesat de Mariana atunci când aceasta forma un cuplu cu Cristian Comănici, ceea ce a și declanșat un război între el și fratele Biancăi.

Cristian și-a pierdut atunci cumpătul și l-a lovit pe fostul concurent Exatlon. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alex Stoica o acuză pe Mariana că primește bani degeaba de la Puterea Dragostei.

"Stai aici pe gratis, mănânci pe gratis, primești și bani pentru ce? Pentru nimic. Nu faci nimic în competiție. N-o să rezistați cu mine în emisiune", spune Alex Stoica.

Se pare că acuzațiile o afectează foarte tare pe Mariana, care începe să plângă.

Mariana a format un singur cuplu la Puterea Dragostei, cu Cristian Comănici. Mai mult s-au tachinat și s-au tatonat însă decât să fie împreună, relația lor încheindu-se foarte repede, deși Comănici a făcut tot ce i-a stat în putere ca să o cucerească.

"Această femeie (n.r.: Mariana) nu merită nimic", a spus Cristian Comănici după ce a decis să se despartă de Mariana. El acuza faptul că Mariana nu avea deloc sentimente pentru el și anunța că începe să caute persoana care să îl iubească pentru ce este el.

Cristian Comănici, fostul iubit al Marianei, a ieșit descalificat din competiție în sezonul 3 de la Puterea Dragostei, deși era unul dintre favoriții la câștigarea sezonului.

Citeste si: Bogdan Mocanu a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit fostul concurent de la "Puterea dragostei": "S-ar putea să trec pe aici toată viața"

Radu, întrebare-capcană pentru Maria: "Îți dă Marinescu bani?"

Radu o ia la rost pe Maria, afirmând că de ceva vreme e absentă în emisiune, nemaifăcând nimic.

"Îți dă Marinescu bani, împarte premiul cu tine?", o întreabă Radu pe Maria.

Maria și Radu de la Puterea dragostei
Maria și Radu sunt în conflict[Sursa foto: Captură KANAL D]

Despre cuplul Maria-Marinescu s-au spus nenumărate lucruri în acest sezon. Marinescu este cel care a acumulat cele mai multe premii săptămânale de 1.500 de euro. S-a vorbit că cei doi ar face strategii și ar discuta dinainte ce să facă în emisiune, s-au adus totodată acuzații că Marinescu ar fi fost nemulțumit atunci când n-a mai fost votat și ar fi dat vina pe Maria.

Puterea Dragostei, care face parte din programul TV al postului Kanal D, poate fi urmărită de luni până duminică. Emisiunea poate fi urmărită atât Live, la Kanal D, cât și Live Video Online, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html de pe laptop, tabletă sau smartphone.

Citeste si: Mariana, pusă la zid de concurenți! Tânăra a izbucnit în lacrimi. Aflați ce reacții se vor stârni în casa Puterea dragostei, luni, 26 iulie, de la 11:00 și 17:00

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mariana, pusă la zid de concurenți! Tânăra a izbucnit în lacrimi. Aflați ce reacții se vor stârni în casa Puterea dragostei, luni, 26 iulie, de la 11:00 și 17:00

Miron Mitrea, critici dure după Congresul PNL: 'Iohannis a câștigat alegerile din PNL cu omul cel mai servil. M-a izbit lașitatea liberalilor'

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Scandal de proporții între concurenți. Au sărit la bătaie! Urmăriți o nouă ediție incendiară "Puterea dragostei", duminică, 25 iulie, de la ora 16:00 și 19:00, la...

Bogdan Mocanu a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit fostul concurent de la "Puterea dragostei": "S-ar putea să trec pe aici toată viața"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies