Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de joi, 29 octombrie - Prima parte - VIDEO. Gelozia Andradei atinge apogeul si se isca o cearta puternica intre ea si rivala ei, Mihaela!

,

In prima parte a emisiunii Puterea dragostei revin tensiunile intre concurenti! Urmareste Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Daca in editia de ieri, concurentii de la Puterea dragostei au fost martorii unui conflict de proportii iscat intre Alexandra si Andreea, care s-a lasat cu jigniri, multe replici jignitoare si chiar reactii violente din partea Alexandrei, astazi, atmosfera in casa iubirii pare mai relaxata.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

De aceasta data Alexandra este cea cu o atitudine mai degajata si se bucura de apropierea de noul ei admirator, pe care chiar isi doreste sa il cunoasca mai bine. Chiar si in ciuda Marianei care incearca la un moment dat sa o instiinteze ca tanarul ar mai tine legatura si cu alte fete in afara competitiei, Alexandra nu isi strica dispozitia pozitiva, ci dimpotriva, le spune fetelor ca nu o intereaseaza nimic din ceea ce se spune.

Citeste si: Live Stream Online Puterea dragostei- Editia de miercuri, 28 octombrie- A doua parte- VIDEO. Alexandra isi iese din minti si e pe punctul de a o ataca pe Andreea!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de miercuri, 28 octombrie- Prima parte- VIDEO. Alexandra, la un pas de a sari sa o loveasca pe Andreea!

Andrada explodeaza de gelozie si lupta cu toate armele pentru a proteja relatia ei cu Alexandru!

Pe de alta parte, lucrurile scapa de sub control in cadrul triunghiului amoros, Andrada, Alexandru si Mihaela. Andrada este din ce in ce mai geloasa si incearca pe cat posibil sa nu cedeze in fata rivalei sale, pentru a nu-l pierde definitiv pe Alexandru.

Puterea dragostei, 29 octombrie, prima parte
Andrada, fata in fata cu Mihaela! Cele doua rivale par sa lupte cu indarjire pentru Alexandru!

Andrada ii spune subtil Mihaelei sa isi vada de viata ei si sa nu se amestece deloc in ralatia ei cu Alexandru.

In vreme ce Mihaela incearca sa o combata pe Andrada, sustinand ca nu a intrat in emisiune pentru a le distruge relati. Dupa un schimb de replici acide, Mihaela cedeaza nervos si prefera sa paraseasca platoul pentru ca situatia lor sa nu degenereze.

Indragita emisiunea Puterea Dragostei este difuzata si online, live video pe Kanal D, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de miercuri, 28 octombrie - A doua parte - VIDEO. Alexandra isi iese din minti si e pe punctul de a o ataca pe Andreea!

Viktor Orban refuză banii din PNRR-ul Ungariei, dacă UE pune condiții privitoare la legea anti-LGBT

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de miercuri, 28 octombrie - Prima parte - VIDEO. Alexandra, la un pas de a sari sa o loveasca pe Andreea!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de marti, 27 octombrie - A doua parte - VIDEO. Relatia dintre Andrada si Alexandru, in pericol!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies