Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 22 octombrie - A doua parte - VIDEO. Mădălina îi spune ADIO lui George? "Ai terminat-o rău de tot"

Autor: Andrei Ionescu
George e gelos
Sursa: Captură KANAL D

Partea a doua a emisiunii Puterea dragostei de joi, 22 octombrie, se anunță incendiară. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

George și Mădălina au probleme, deși nu au anunțat încă oficial cuplul. 

George e gelos și o amenință pe Mădălina să nu îl provoace.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

George și Mădălina sunt protagoniștii unui scandal serios, plecat din pricina geloziei lui George.

"Dacă tu îi dai nas... Eu ți-am zis ție, dacă vrei să bagi la cap, bagi la cap, dacă nu bagi la cap, nu bagi la cap", îi spune George Mădălinei.

"O să bag unde vreau eu de acum înainte", îi dă replica Mădălina. "Ai început bine și ai terminat-o rău de tot", îi mai zice Mădălina lui George, dând de înțeles că și-ar putea spune "Adio" de dinainte de a forma oficial un cuplu în casa Puterea dragostei.

George a avut până acum o singură relație în casă, cu Mona, dar mai multe fete au anunțat că îl plac, printre care și Alexandra Cărare.

Alexandra chiar spunea că e îndrăgostită nebunește de el. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ce te faci dacă George se răzgândește?"

În emisiunea de astăzi Puterea dragostei este adus în discuție și subiectul unei posibile răzgândiri a lui George în privința unei relații cu Mădălina.

"Ce te faci dacă George se răzgândește și nu mai vrea să facă un cuplu cu tine?", e întrebată Mădălina. "Nu vrei să știi, sunt eu mică, dar...", răspunde Mădălina.

Mădălina îl ia la rost și pe iubitul Andradei, Alex Moroșanu, prieten cu George.

"Faceți ca toate alea, aruncați cu scaunele, iar eu și Andrada venim după voi ca două disperate. Că asta suntem, două disperate. Și tot voi (n.r.: sunteți nemulțumiți)...", îi spune Mădălina lui Alex Moroșanu.

Dacă vrei să vezi emisiunea de astăzi Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci e nevoie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă și poți vedea online, live pe Kanal D emisiunea ta favorită.