Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 23 aprilie - VIDEO

,
Ediția de astăzi de la "În căutarea adevărului"
Ediția de astăzi de la "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția cu numărul 435 „În căutarea adevărului” este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește „În căutarea adevărului” și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

După ce ieri am urmărit o poveste legată de o moștenire, plină de minciuni și lucruri ascunse, astăzi vom vedea povestea unui cuplu care decide să își înșele apropiații.

Tânărul vorbește cu un prieten care este într-o vacanță de lux și se hotărăște să îi înșele pe cei pe care îi cunoaște pentru a face rost de bani.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

El își convinge și soția să facă același lucru.

Cu banii strânși fac rost de finanțe pentru vacanță, ba chiar mai mult de atât, însă va trebui să dea și socoteală pentru aceste înșelăciuni.

La confruntarea de astăzi, la care va participa și Ernest, vom afla tot adevărul.

Cei doi soți încep să aibă o plăcere în a înșela oameni și vom afla amănunte despre toată povestea.

Confruntarea de astăzi de la "În căutarea adevărului"
Confruntarea de astăzi de la "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

"În căutarea adevărului", o emisiune foarte urmărită

Emisiunea "În căutarea adevărului", prezentată de Ernest, ne prezintă cazuri de înșelăciuni, trădări, fel și fel de situații excepționale. Din fiecare poveste avem ceva de învățat, cum să reacționăm dacă suntem puși în situații asemănătoare sau identice cu cele prezentate.

Actorii de la "În căutarea adevărului" sunt actori amatori, la fel ca și în cazul emisiunii "Ochii din umbră", pe care a prezentat-o anterior Ernest la Kanal D, dar întâmplările nu sunt fictive, ci inspirate din realitate.

"În căutarea adevărului" este o emisiune foarte urmărită, sute de mii de telespectatori uitându-se zilnic la ea, la postul Kanal D. Deseori emisiunea este lider de audiență.

Prezentatorul Ernest Takacs are și diplomă de detectiv.

"Inițial de la această idee am pornit. Mi-am dorit când făceam „Ochii din umbră” să știu exact „cu ce se mănâncă” meseria asta.

Mi-a prins bine experiența asta, e un domeniu interesant, mi-ar plăcea să activez în acest domeniu, dar este imposibil. Aș putea să încerc să coordonez o echipă de neobservat, ceea ce pentru mine e imposibil. Aș putea încerca să coordonez o echipă de detectivi, dar dacă nu ești pe teren, nu ai parte de adrenalină, nu mai are niciun farmec", declara Ernest într-un interviu pentru Libertatea.

Emisiunea "În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Dacă nu poți să vezi emisiunea la TV, sau dacă preferi să o vezi pe site, trebuie să știi că o poți urmări și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând pagina   https://www.kanald.ro/live.html   atunci când emisiunea este transmisă la TV, la postul Kanal D. Te poți bucura astfel de emisiunea ta preferată și online, de pe tableră, telefon mobil sau laptop.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de joi, 22 aprilie- VIDEO

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 22 aprilie - VIDEO

Viktor Orban, acuzații explozive la adresa SUA și UE: Se amestecă în politica internă a Ungariei de partea rivalului său

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 21 aprilie - VIDEO

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 20 aprilie - VIDEO Un bărbat, pe culmile disperării!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies