Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 22 aprilie - VIDEO

,
O nouă ediție plină de suspans În căutarea adevărului
O nouă ediție plină de suspans În căutarea adevărului[Sursa foto: captura video Kanal D]

Episodul 434 din "În căutarea adevărului" este difuzat astăzi la Kanal D. Urmărește "În căutarea adevărului" și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

După ce ieri, la "În căutarea adevărului", am urmărit povestea unui cuplu care se destramă, astăzi vor urmări o poveste legată de o moștenire.

O tânără află că este înfiată, iar ulterior tatăl ei moare.

Va începe o luptă pentru moștenire, care te va ține cu sufletul la gură.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Este vorba despre mulți bani, 1 milion de euro, iar la confruntare vom afla tot adevărul despre această poveste, ca de fiecare dată.

Confruntarea finală de astăzi de la "În căutarea adevărului"
Confruntarea finală de astăzi de la "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea "În căutarea adevărului" este una dintre cele mai urmărite din România și, de multe ori, a fost lider de audiență pe tronsonul ei orar.

Prezentată de Ernest Takacs, emisiunea are un format asemănător cu "Ochii din umbră", show-ul care a fost prezentat anterior de către Ernest la Kanal D.

Emisiunea este inspirată din realitate, chiar dacă întâmplările nu se întâmplă propriu-zis în viața reală, iar cei care apar în fiecare episod sunt actori amatori.

Ernest are diplomă de detectiv!

Ernest, prezentatorul emisiunii, are și diplomă de detectiv, el gândindu-se chiar, la un moment dat, să își înființeze o firmă de detectivi particulari.

"Inițial de la această idee am pornit. Mi-am dorit când făceam „Ochii din umbră” să știu exact „cu ce se mănâncă” meseria asta.

Mi-a prins bine experiența asta, e un domeniu interesant, mi-ar plăcea să activez în acest domeniu, dar este imposibil. Aș putea să încerc să coordonez o echipă de neobservat, ceea ce pentru mine e imposibil. Aș putea încerca să coordonez o echipă de detectivi, dar dacă nu ești pe teren, nu ai parte de adrenalină, nu mai are niciun farmec", declara Ernest într-un interviu pentru Libertatea.

Emisiunea "În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Dacă nu poți să vezi emisiunea la TV, sau dacă preferi să o vezi pe site, trebuie să știi că o poți urmări și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând pagina  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când emisiunea este transmisă la TV, la postul Kanal D. Te poți bucura astfel de emisiunea ta preferată și online, de pe tableră, telefon mobil sau laptop.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de miercuri, 21 aprilie- VIDEO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 21 aprilie - VIDEO

România riscă SĂ NU ACCESEZE miliardele din PNRR: Asta e MAREA BARIERĂ de la București, nici PSD nu a reușit să o ridice

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 20 aprilie - VIDEO Un bărbat, pe culmile disperării!

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 19 aprilie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies