Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 25 mai - VIDEO

,
Familia de astăzi de la "În căutarea adevărului"
Familia de astăzi de la "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ernest Takacs vă așteaptă de la ora 13:00 la o nouă ediție "În căutarea adevărului". Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

După ce ieri am văzut la "În căutarea adevărului" povestea unei femei bătute de propriul fiu, astăzi vom rămâne în acest registru al problemelor familiale.

Vom cunoaște o familie cu doi băieți.

Tatăl decide o austeritate cruntă pentru aceștia, limitându-le cheltuielile la 100 de lei pe lună.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Decizia drastică este pusă la îndoială și de mama băieților, care îl întreabă pe acesta dacă este oportun să decidă această austeritate. El îi răspunde că aceștia au fost cocoloșiți prea mult.

Bărbatul vine cu idei pentru ca aceștia să și producă bani, gândindu-se cum să folosească spațiul în care locuiesc pentru a înregistra venituri.

Decizia lui legată de cheltuielile băieților este devastatoare pentru aceștia. Nu numai că protestează, dar unul dintre ei începe să caute soluții pentru a face rost de bani, neputându-se limita la un buget atât de mic.

Tinerii, șocați de hotărârea tatălui lor
Tinerii, șocați de hotărârea tatălui lor[Sursa foto: captura video Kanal D]

Deși fratele lui nu este receptiv la început, în cele din urmă acceptă ideea celuilalt și trec la acțiune. La confruntarea finală tatăl lor va fi foarte supărat și le va spune celor doi că nu sunt buni de nimic. 

Bărbatul și soția lui
Bărbatul și soția lui[Sursa foto: captura video Kanal D]

"În căutarea adevărului", o emisiune bazată pe realitate

Poveștile de la "În căutarea adevărului" sunt inspirate din realitate. Vedem în fiecare episod familii obișnuite, chiar dacă membrii acestora sunt, de fapt, actori amatori, care sunt puse în situații-limită. Urmărind toate poveștile învățăm cum să reacționăm dacă suntem puși și noi în astfel de situații.

"Tocmai faptul că întâmplările nu sunt fictive.

Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", declara Ernest Takacs, într-un interviu pentru Libertatea, despre succesul înregistrat de emisiunea pe care o prezintă actualmente la Kanal D.

Citește și


Emisiunea "În căutarea adevărului" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 13:00 la ora 15:00.

Emisiunea poate fi vizionată și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html de pe smartphone, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de luni, 24 mai- VIDEO

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 24 mai - VIDEO

Președintele Uniunii Baptiste, mesaj de Ziua Națională: 'Sunt, oare, românii gata să folosească binecuvântările divine în mod înțelept?'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de vineri, 21 mai - VIDEO

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 20 mai - VIDEO O femeie primește vești de la mama ei după 20 de ani!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies