Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 7 iunie - VIDEO Andra, probleme uriașe cu mama ei alcoolică!

,
Cristina și Andra, protagonistele emisiunii de astăzi
Cristina și Andra, protagonistele emisiunii de astăzi[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția cu numărul 466 din "În căutarea adevărului" este difuzată de la ora 13:00. Urmărește emisiunea Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

O vom cunoaște astăzi pe Andra, o tânără care are mari probleme cu mama ei alcoolică. Femeia cade încontinuu, ba pe scări, ba în casă, iar Andra trebuie să o ajute de fiecare dată.

Ea se simte copleșită de atâtea probleme.

Andra e nevoită să o care deseori pe Andra din pricina dependenței de alcool a mamei sale
Andra e nevoită să o care deseori pe Andra din pricina dependenței de alcool a mamei sale[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Nici în viața ei personală lucrurile nu sunt simple pentru Andra. Ea are o relație cu un tânăr care crede că îl folosește.

La un moment dat îl anunță pe acesta că este însărcinată pentru a-l păstra. Mai mult, pentru a face credibilă această poveste vine și cu un test pozitiv de sarcină pe care i-l pune în mâini.

"Eu nu te oblig să faci nimic. Este o sarcină, este în a zecea săptămână, e posibil să fie o sarcină cu probleme...", îi spune Andra iubitului ei.

Problemele cu mama ei se acutizează. Fostul soț o găsește pe Cristina, mama Andrei, căzută pe jos, după ce consumase mai multe sticle de băutură, iar cuptorul era pornit. 

Din fericire, el apare la timp înainte de un incendiu. 

La confruntarea la care participă și Ernest Takacs, prezentatorul emisiunii, se spun mai multe lucruri. Cristina conștientizează că are o problemă cu alcoolul.

Acesta nu este, însă, tot adevărul. Care este acesta veți afla doar urmărind emisiunea în această după-amiază, de la ora 13:00.

Andra, tatăl și mama ei
Andra, tatăl și mama ei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ce spunea Ernest Takacs despre "În căutarea adevărului"

Emisiunea "În căutarea adevărului" este prezentată la Kanal D de către Ernest Takacs. Ernest a devenit cunoscut în domeniul televiziunii odată cu apariția în reality-show-ul "Big Brother", care a avut mult succes. Printre cei care au mai devenit cunoscuți datorită apariției la Big Brother se află Raluca Lăzăruț și Soso.

Înainte de "În căutarea adevărului" Ernest a mai prezentat la Kanal D o emisiune de succes, "Ochii din umbră".

Deși cei care apar în fiecare episod sunt actori amatori, iar poveștile nu se întâmplă propriu-zis în realitate, situațiile sunt unele care s-ar putea petrece în viața reală. Urmărind fiecare episod învățăm cum să reacționăm în situații-limită, precum cele prezentate în emisiune.

Emisiunea "În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri la Kanal D, între orele 13:00-15:00. Ea poate fi urmărită la TV, la postul Kanal D sau pe site-ul nostru, accesând pagina de Live Stream de pe telefon, tabletă sau laptop.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de joi, 3 iunie- VIDEO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 3 iunie - VIDEO

Mai mulţi angajaţi TVR intră în greva foamei din cauză că șefa instituției nu a vorbit cu ei

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 2 iunie - VIDEO

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 31 mai - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies