Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de joi, 27 mai - VIDEO

,
Ediția 459 din "În căutarea adevărului"
Ediția 459 din "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

Astăzi este difuzată, de la ora 13:00, ediția cu numărul 459 din "În căutarea adevărului". Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Va fi astăzi o nouă poveste tumultuoasă la "În căutarea adevărului".

Vom avea parte de toate în emisiunea de astăzi: o relație, o poveste complicată legată de bani și, colac peste pupăză, vestea că protagonista, o tânără frumoasă, blondă, este însărcinată.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Tot adevărul este ascuns, ca de fiecare dată, însă va ieși la lumină în confruntarea finală, la care va participa și Ernest Takacs.

"Acesta nu este tot adevărul...", le dezvăluie Ernest tuturor actorilor de astăzi, urmând ca acesta să fie aflat, în cele din urmă, de către toți cei implicați.

O poveste foarte încâlcită la "În căutarea adevărului"
O poveste foarte încâlcită la "În căutarea adevărului"[Sursa foto: captura video Kanal D]

"În căutarea adevărului" este o emisiune prezentată de către Ernest Takacs la Kanal D. Emisiunea aduce în atenția publicului situații limită. Cei care apar în fiecare ediție sunt actori amatori, însă poveștile sunt inspirate din realitate.

Fie că vorbim de trădări, înșelări sau minciuni poveștile sunt unele excepționale. Adevărul iese de fiecare dată la lumină.

"Tocmai faptul că întâmplările nu sunt fictive.

Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc în poveștile respective", spunea Ernest Takacs, într-un interviu pentru Libertatea, despre succesul pe care îl are emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, "În căutarea adevărului".

Anterior, Ernest a prezentat o emisiune asemănătoare, "Ochii din umbră", și ea cu mare succes. Aceea se axa, însă, în principal pe prinderea celor care își înșelau partenerii de viață.

Pentru a cunoaște foarte bine domeniul acesta al urmăririi persoanelor care își înșală partenerii Ernest a și urmat un curs de detectiv.

"Mi-am dorit când făceam „Ochii din umbra” să știu exact „cu ce se mănâncă” meseria asta.

Mi-a prins bine experiența asta, e un domeniu interesant, mi-ar plăcea să activez în acest domeniu, dar este imposibil. Aș putea să încerc să coordonez o echipă de neobservat, ceea ce pentru mine e imposibil. Aș puea încerca să coordonez o echipă de detectivi, dar dacă nu ești pe teren, nu ai parte de adrenalină, nu mai are niciun farmec", declara Ernest în același interviu.

"În căutarea adevărului" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 la ora 15:00. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe smartphone, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de miercuri, 26 mai- VIDEO

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 26 mai - VIDEO

Ministerul Justiției o scrie negru pe alb: Guvernul sfidează Constituția prin restricții/ Eliminarea testaților din spațiul public, discriminatorie

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 25 mai - VIDEO

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de luni, 24 mai - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies