Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de joi, 12 noiembrie - VIDEO. Violeta își manipulează fiul!

,
Iulian, mama și prietena lui
Iulian, mama și prietena lui[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară "În căutarea adevărului" începe joi, 12 noiembrie, ora 13:00, la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online pe www.kanald.ro.


In articol:

După ce ieri am urmărit povestea lui George Maftei, care trebuie să aleagă între fosta soție și actuala soție filipineză, astăzi vom urmări povestea lui Iulian (27 ani) și a mamei sale care îl manipulează, Violeta.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Iulian lucrează în Elveția, însă vine acasă într-o mică vacanță, ocazie cu care o aduce și pe logodnica lui, Florentina, în vârstă de 26 de ani.

Mama, Violeta, este încântată că Iulia s-a întors acasă, însă devine dezamăgită atunci când aude că băiatul ei și logodnica lui plănuiesc să se stabilească definitiv în Elveția. Atunci când aude că și nunta vor să o facă acolo, cu puțini oameni prezenți, femeia ticluiește un plan murdar pentru a-l despărți pe băiat de logodnică.

Tatăl lui Iulian ajunge în spital cu o comă alcoolică, iar femeia se folosește de evenimentul nefericit pentru a-l manipula pe băiat. Îl convinge să rămână o perioadă în țară pentru a-l ajuta pe tatăl lui alcoolic, îi spune că s-a apucat de băut de 6 luni fiindcă nu mai are serviciu.

Totodată, îi spune că și dorul de băiatul lui a contribuit la dependența bărbatului de alcool.

Iulian și tatăl lui alcoolic
Iulian și tatăl lui alcoolic[Sursa foto: captura video Kanal D]

Violeta o aduce în scenă pe fosta iubită a lui Iulian!

Nicoleta, fosta iubită a lui Iulian, apare în scenă, adusă de Violeta.

Iulian cade pradă ispitei, iar mama lui îi spune Florentinei că a fost înșelată de băiatul ei!

Iulian și fosta iubită, Nicoleta
Iulian și fosta iubită, Nicoleta[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vom avea parte de o confruntare, la care vor participa toți cei implicați, inclusiv Ernest!

Cum va reacționa Iulian când va afla că a fost manipulat de mama lui, ce

hotărâre va lua iubita lui când va afla că va avea un copil și cum va reacționa Nicoleta atunci când va descoperi că a fost folosită aflați doar urmărind emisiunea "În căutarea adevărului" astăzi, pe Kanal D, de la ora 13:00!

Urmărește emisiunea "În căutarea adevărului"  și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de luni, 9 noiembrie- VIDEO. Se carantinează cu amanta în casa socrilor!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 11 noiembrie - VIDEO. Divorțează de soție și lasă însărcinată o filipineză!

Și abuzați, dar și batjocoriți de statul român: minorii trec prin drame teribile după ce sunt violați

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de marți, 10 noiembrie - VIDEO. Vali are de ales între iubită și amantă!

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de luni, 9 noiembrie - VIDEO. Se carantinează cu amanta în casa socrilor!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies