Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 8 iunie 2021 - VIDEO. Marcel Ciolacu face dezvăluiri extraordinare!

,
Marcel Ciolacu și Denise Rifai
Marcel Ciolacu și Denise Rifai

Marcel Ciolacu vine în platou astăzi, 8 iunie, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Urmărește interesanta emisiune și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, este invitatul care va sta față în față în această seară cu Denise Rifai și va răspunde la toate întrebările dificile pe care i le va pune vedeta Kanal D.

Marcel Ciolacu are o carieră de peste trei decenii în politică, el fiind în tot acest timp doar membru PSD.

Vezi Online Video ediția de marți, 8 iunie 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

“Ar fi Ludovic Orban un premier mai bun decât Florin Cîțu?”, “Ați trădat-o pe Viorica Dăncilă pentru a prelua puterea PSD?”, “Ați obținut ilegal certificatul de luptător al Revoluției din ’89?” “Vă este frică de Liviu Dragnea?”, “Ați fost vreodată șantajat?”, “Aveți probleme de sănătate?”, “De ce sfidați legea?”  sunt doar câteva dintre întrebările dificile care îi vor fi adresate lui Marcel Ciolacu și la care președintele PSD va trebui să răspundă.

Ciolacu va clarifica și alte aspecte importante din cariera lui de politician, precum conflictul cu Liviu Dragnea. 

S-a spus că cei doi ar fi fost la un pas de bătaie în urma unui conflict de proporții. Marcel Ciolacu va lămuri dacă, într-adevăr, s-ar fi împins cu Liviu Dragnea și ar fi fost cât pe ce să sară la bătaie la șeful de atunci al PSD.

Marcel Ciolacu și Denise Rifai
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, va răspunde întrebărilor dificile puse de Denise Rifai

Ce avere are Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu este la cel de al treilea mandat de deputat din partea PSD. Anterior a fost prefect interimar de Buzău (în noiembrie–decembrie 2005) și vicepremier al municipiului Buzău, între 2008 și 2012. A mai deținut funcția de președinte al Camerei Deputaților, între  și   

Cu o carieră de trei decenii în politică, Marcel Ciolacu nu a acumulat o avere impresionată. Președintele PSD deține două terenuri intravilane, ambele în municipiul Buzău, împreună cu soția sa, Roxana-Elena.

Primul a fost achiziționat în 1999 și are o suprafață de aproape 52 de metri pătrați, în timp ce al doilea, mai mare, de 387 de metri pătrați, a intrat în posesia soților Ciolacu în 2002. Soții Ciolacu mai dețin prin contract de vânzare-cumpărare o casă de locuit din 1999 cu o suprafață utilă de puțin peste 43 de metri pătrați.

Marcel Ciolacu nu deține niciun autoturism, însă are trei conturi deschise pe numele lui, unul în care se află puțin peste zece mii de euro, în timp ce alte două sunt în lei.

Cele două conturi în lei, cumulate, depășesc puțin 19.000 de lei.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de marți seară, cu Marcel Ciolacu, începe în jurul orei 23:00 la Kanal D, după popularul serial turcesc Hercai. Poți urmări emisiunea atât la postul TV Kanal D, cât și Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând pagina de Live Stream de pe tabletă, telefon sau laptop.

Citeste si: Marcel Ciolacu vine în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Marcel Ciolacu vine în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

VIDEO Ludovic Orban profețește DEZASTRUL: 'Noi suntem într-un pericol grav să nu putem să tragem fondurile pe PNRR'

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Ce avere are de fapt Marcel Ciolacu? Iată câți bani încasează președintele PSD

Marcel Ciolacu, invitatul de marți, 8 iunie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies