Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marti, 2 februarie 2021 - VIDEO. Vali Vijelie, așa cum puțini au avut ocazia să îl cunoască

,
Vali Vijelie, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Vali Vijelie, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă ediție „40 de întrebări cu Denise Rifai” începe la Kanal D, de la ora 22:30. Urmăreste emisiunea si Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Având un format special, emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a atras rapid atenția publicului, fanii postului Kanal D fiind cuceriți de felul în care Denise Rifai reușește să pună cele mai bune întrebări, astfel

încât invitații săi să își dezvăluie chiar și cele mai mari secrete. În ediția de marți, 2 februarie 2021, Vali Vijelie vine la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Vezi Online Video ediția de marți, 2 februarie 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” este realizată după un format internațional de succes. Fiecare invitat primește un set de 40 de întrebări, iar pentru fiecare întrebare în parte, invitatul are la dispoziție 2 minute pentru a oferi un răspuns. În cazul în care Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii, consideră că invitatul are nevoie de mai mult timp pentru a clarifica lucrurile poate decide să prelungească cele 2 minute.

Până în prezent, în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” au venit personalități marcante din diferite domenii de activitate, iar în ediția de marți, 2 februarie 2021, Vali Vijelie va fi cel care va răspunde la cele 40

de întrebări.

Dacă nu vrei să ratezi emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, dar nu ești în fața televizorului, poți urmări emisiunea și online, live video pe site-ul Kanal D. Trebuie doar să accesezi https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” face parte din programul TV al postului Kanal D, formatul fiind lansat în România în toamna lui 2020.

Emisiunea este difuzată în fiecare marți, începând cu ora 22:30.

Citeste si: Aşa arată fiica lui Vali Vijelie! E cea mai frumoasă fată de manelist!

Denise Rifai și Vali Vijelie, față în față în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Vali Vijelie este un artist celebru în România  și are o mulțime de fani, însă puțini sunt cei care au reușit să îl cunoască pe omul Vali Vijelie.

Invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul va face dezvăluiri emoționante despre familia sa, despre copilărie, adolescență și carieră. Ce îl emoționează până la lacrimi? De ce nu poartă în acte numele tatălui? Dacă poate un bărbat să iubească în același timp două femei? Acesta sunt doar câteva dintre lucrurile pe care Vali Vijelie le va lămuri în cea mai nouă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Ce mașină conduce Vali Vijelie! Manelistul se mândrește cu bolidul său de lux

 

Citește-ne pe
Citește și:

Care este numele real al lui Vali Vijelie? Iata care a fost numele lui la nastere

Speriată de tulpina braziliană, Franța interzice orice zbor înspre și dintre țara sud-americană

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Câți frați are Vali Vijelie? Putină lume știe cum arată frații Vijelie și cu ce se ocupă fiecare

Vali Vijelie, concert de senzație în Africa. Cum se distrează manelistul alături de dansatoarele exotice

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies