Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata! Ce state au intrat în zona roșie

,
CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic

CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic, la data de 18 noiembrie 2021

[Sursa foto: PixaBay]

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de joi, 18 noiembrie 2021, noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat.


In articol:

Comitetul Național pentru Situații de Urgență din tara noastra a aprobat în ședința de astăzi, 18 noiembrie 2021, Hotărârea numărul 104 privind actualizarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat:

Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata de catre CNSU, astazi, 18 noiembrie 2021

Daca saptamana trecuta SUA si Germania au intrat in zona rosie, in urma cresterii galopante a numarului de noi cazuri de COVID-19, astazi, CNSU a decis ca Franta si Portugalia sa intre in zona galbena din cauza cresterii incidentei in ultimele zile.

CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic!

CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic! Franta a intrat in zona galbena

[Sursa foto: unsplash.com]

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat pe data de 18 noiembrie 2021 lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Noua lista cuprinde cateva modificari cauzate de cresterea sau scaderea incidenței noilor cazuri de COVID-19. Astfel, conform ultimelor schimbari în zona roșie au intrat tarile: Cipru, Iordania, San Marino, Groenlanda și Trinidad și Tobago.

În vreme ce, în zona galbenă au intrat din zona roșie, ca urmare a scăderii incidenței tari precum: Azerbaidjan și Brunei Darussalam; si tot in zona galbena au intrat din zona verde ca urmare a creșterii incidenței tarile: Franța, Portugalia, Monaco, Chile, Liban și Guyana.

Iar in zona verde au intrat: Thailanda, Iran, Aruba și Saint Kitts și Nevis, ca urmare a scaderii numarului de cazuri noi de COVID-19 in ultimele zile.

Citeste si: CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic! Germania a trecut în zona roșie

Cetatenii care ajung in Romania dintr-o zonă galbenă nu intră în carantină dacă sunt vaccinati împotriva COVID-19, au trecut prin boală sau prezintă un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

In privinta persoanelor care vin din zone roşii, fie sunt vaccinate sau trecute prin boală, fie intră în carantină pentru 14 zile. Testul nu le mai scuteşte de carantină.

Noua listă va intra în vigoare începând cu data de 21.11.2021, de la ora 00:00, potrivit Comitetului Național pentru Situații de Urgență.  

Citeste si: A fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. România se află pe locul 13 în lume, cu o incidență de 9,7

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Raed Arafat, anunțul sumbru despre valul 5 al pandemiei! La ce trebuie să ne așteptăm

Victor Alistar desființează Ordonanța Prună: 'Este curat neconstituţională, coane Fănică! Problema e că unii nu doresc să renunţe la nişte chei ale Puterii'

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic! Germania a trecut în zona roșie

S-a prelungit starea de alertă pe teritoriul României cu încă 30 de zile. Care sunt restricțiile impuse

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies