LIPSA unui copil, MOTIVUL REAL al despartirii Gabrielei Cristea de Marcel Toader

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:56

Gabriela Cristea a dezvaluit adevaratul motiv al despartirii de sotul ei!

Presa tabloida a vuit, speculand ca sotul Gabrielei Cristea ba a molestat-o, ba i-a cheltuit averea sau a inselat-o de mai multe ori. Insa vedeta TV a infirmat toate zvonurile si a dezvaluit adevaratul motiv care a dus la ruptura dintre cei doi.

" Nu ma gandesc la partea financiara. Trairile mele sunt intense! Noi aduceam bani in casa si nu conta cine castiga mai mult", a declarat Gabriela Cristea indepartand zvonul ca sotul ei i-ar fi cheltuit toti banii.


Potrivit Gabrielei Cristea, ruptura a fost pe tema copilului." Ne-am dorit foarte mult un copil, dar nu s-a intamplat", a lamurit vedeta situatia. Fosta prezentatoare a marturisit ca si-a facut multe seturi de analize. Medicii le-au spus celor doi soti ca singura solutie este fertilizarea in vitro." Marcel nu este de acord cu fertilizarea in vitro", a marturisit Gabriela Cristea.


Vedeta TV si-a dorit sa mearga sa consulte  si alti medici, dar sotul ei a batut in retragere. Gabriela Cristea nu vrea, insa, sa renunte la visul de a deveni mama." Sa ma inteleaga ca nu renunt la visul de a deveni mama", a incheiat bruneta.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/cristea-6-7bb5383d26cb5a65ef37f1a7111d2b26.JPG