Ligi e la spital, iar Philip danseaza pe masa! Cum a fost luat la rost de concurenti

Philip a dansat pe masa in conditiile in care iubita lui se afla la spital. Andreea Pirui, prietena lui Ligi, l-a luat imediat la rost.Andreea Pirui: Unde-i Ligi, ma, e la spital

Fetele: Nici nu baga in seama

Andreea Pirui: Philip, e la spital?

Philip: Da

Andreea Pirui: Si tu dansezi, te simti bine?

Fetele: Aaaa

Citeste si: Denisa si Iancu s-au despartit? Iata de ce a plecat Iancu in Romania si a lasat-o pe iubita lui in Londra! Ce se va intampla cu relatia lor!

Andreea Pirui si Marius s-au despartit oficial!

Andreea Pirui si Marius s-au despartit oficial! Blonda a vorbit cu concurentii in emisiunea despre astazi despre despartire.

Andreea Pirui: (n.r.: Marius) Se simte rau. Are enterocolita

Andreea Oprica: Si de ce v-ati despartit?

Andreea Pirui: Vreau sa vorbesc cu el fata in fata, asa e cel mai bine, nu vreau sa zic nimic pana nu vorbesc cu el. Dar de despartit da, suntem despartiti. Oricum, s-a vazut pe el ca ceva are, "Vreau sa ma duc acasa"

Ligi: Tu l-ai simtit cel mai bine

Andreea Pirui: Nu inteleg de ce oamenii nu sunt asumati. "Mai, fata, nu vreau sa mai fiu cu tine, ca mi-ai facut asta sau imi place de alta fata"

Andreea Oprica: Eu il vad asumat pe Marius

Ligi: Imi parea printre cei mai maturi oameni

Andreea Pirui: El a zis ca pleaca acasa, ca nu mai vrea sa stea aici, ce-i cu toate lucrurile astea. E ciudat ca nu vorbeste cu mine

Andreea Pirui a vorbit despre o fata. Blonda a avut o discutie si cu Marius pe tema asta. Ea a povestit ca i-a spus lui Marius ca ar putea sa creada ca e iubita lui. "Poti sa crezi si asta, dar nu e asa", a fost replica lui, potrivit Andreei Pirui.

Citeste si: Nikolas Sax, facut praf de Bogdan Mocanu intr-o parcare din mall: "M-am razbunat pe tradatori" VIDEO

Citeste si: Andreea Mantea si Livian au vorbit in emisiune despre imaginile pentru adulti cu Bianca! Ce discutie au purtat

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei, atacată dur după ce a glumit pe seama clipurilor cu Bianca

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate