Lidia Buble, vacanță în Zanzibar cu un bărbat celebru! Ce a dat-o de gol pe artistă

,
Lidia Buble
Lidia Buble a plecat în vacanță, în Zanzibar, unde s-a fotografiat în cele mai spectaculoase locuri pe care le-a întâlnit.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate și cunoscute cântărețe din țara noastră. Artista apare în ultima vreme în ipostaze tot mai provocatoare, și se pare ca îi place să-și pună fanii pe jar. 


In articol:

Lidia Buble a decis să scape de stresul de acasă și a plecat în una dintre cele mai exotice locații. Nu a fost singură în paradisul exeotic! Fanii au observat imediat și au reacționat. Nimeni nu bagă mâna în foc că sunt, însă, împreună.

Lidia Buble
Lidia Buble, în Zanzibar

Lidia Buble, vacanță romantică cu un bărbat celebru!

Frumoasa blondină face furori în mediul online cu ținutele sale incendiare. De aceasta dată, Lidia și-a surprins fanii cu imagini din vacanță, iar alegerea ei a fost o destinație foarte exotică.

Artista preferă să își țină viața privata cât mai departe de ochii curioșilor, motiv pentru care a plecat într-o vacanță de vis în urmă cu puțin timp. Lidia a postat mai multe imagini pe Instagram, iar fanii nu au putut să nu se întrebe cine este persoana care i-a făcut cântăreței fotografiile. Curiozitățile fanilor nu au încetat să apară. Tot în secțiunea de comentarii, fanii s-au arătat interesați de persoana cu care Lidia Buble a plecat în vacanță și pe care a ținut să o ascundă. Răspunsul nu a întârziat să apară. 

Lidia Buble a postat câteva fotografii din resortul în care a stat, însă fără să specifice că este în Zanzibar.

Bărbatul care ar fi fost alături de Lidia Buble în vacanța exotică este un celebru chirurg estetician din România. Un element comun apare în fotografiile postate de cei doi pe Instagram. În ambele fotografii se poate observa aceeași vază, care apare în mai multe dintre fotografiile cântăreței, potrivit wowbiz.ro.

Lidia Buble
Indiciile că Lidia Buble a fost plecată în vacanță alături de un celebru medic

Citeste si: Bat clopote de nuntă pentru Lidia Buble? Artista a anunțat în mod oficial data nunții! Norocosul mire este un star internațional

Medicul este cunoscut în lumea mondenă.

Celebrul chirurg estetician a avut diferite apariții la emisiuni de televiziune, unde a fost invitat să vorbească despre procedurile sale. Deși ar putea fi o simplă concidență, numele medicului se regăsește în secțiunea de comentarii a postărilor făcute de Lidia Buble pe Instagram. Fanii sunt convinși că blondina nu a fost în concediu singură, iar el este cel care i-a făcut toate pozele din vacanța de vis.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Lidia Buble a sters si ultima amintire de la fostul ei iubit! Iata la ce gest a recurs artista pentru a rupe orice legatura cu trecutul!

OFICIAL - Lista relaxărilor care se aplică de la 1 august / DOCUMENT

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Cornel Ilie, din nou îndrăgostit!? Mesajul care le-a atras atenția fanilor: „Există cineva special în viața mea”

Lidia Buble s-a operat pana s-a deformat? Imaginile care i-au speriat pe fani: ''Doamne fereste''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies