Liana Stanciu la TEO SHOW: “La Eurovision, notele juriului n-au fost acordate in direct pentru ca...”

,

Teo Trandafir a dezbatut, astazi, in emisiunea TEO SHOW, de la Kanal D, subiectul “Eurovision 2014” impreuna cu invitatii prezenti in platou: Horia Moculescu, Gabriel Cotabita, Liana Stanciu, Razvan Ciobanu si Silvia Dumitrescu.

Ca in fiecare an, in jurul acestei competitii muzicale s-au adunat o multime de acuzatii si critici, pe care, astazi, Teo a incercat sa le lamureasca cu ajutorul celor invitati. Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision, a declarat ca notele acordate de juriu nu au fost spuse in direct din lipsa de timp.

“Notele juriului nu au fost acordate in direct pentru ca era o depasire destul de mare a timpului de emisie. Cred ca la aceste chestiuni ar trebui sa va raspunda presedintele juriului, domnul Madalin Voicu”, a spus Liana Stanciu.

Silvia Dumitrescu: “Mii de oameni au incercat sa ma voteze de pe telefonul fix, dar n-au reusit pentru ca suna ocupat!”

Referitor la numarul de voturi inregistrat la televoting, Silvia Dumitrescu s-a aratat uimita ca doar o suta de oameni au sustinut-o in aceasta competitie.

“Am pe Facebook-ul personal, mii de mesaje de la oameni care au incercat sa ma voteze de pe telefonul fix, dar n-au reusit pentru ca suna ocupat. Numai in blocul in care stau sunt 150 de oameni care m-au votat. E inadmisibil!”, a declarat Silvia Dumitrescu.

Nu ratati, in fiecare zi, emisiunea TEO SHOW prezentata de Teo Trandafir, de la ora 16.45, la Kanal D.

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Gabriela Firea taxează o GAFĂ a lui Nicușor Dan: Să-i spună cineva și primarului dreptei unite

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies