Legendarul cuplu Beren Saat și Kıvanç Tatlıtuğ, din nou pe platourile de filmare după 14 ani? Iată în ce producție ar putea juca cei doi renumiți actori!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 aug 2022, 16:06
Foto(5)

Îndrăgiții actori Beren Saat și Kıvanç Tatlıtuğ au făcut furori cu rolurile principale din serialul Iubire ascunsă, în urmă cu 14 ani.

Beren Saat (38 de ani) și Kıvanç Tatlıtuğ (38 de ani) au fascinat publicul din Turcia și de peste hotare cu rolurile principale jucate magistral în serialul Iubire ascunsă, în urmă cu 14 ani. Indragitii Beren Saat și Kıvanç Tatlıtuğ au acceptat cu drag să joace din nou împreună în același proiect și vor reveni în forță pe micile ecrane.

Legendarul cuplu Beren Saat și Kıvanç Tatlıtuğ, din nou pe platourile de filmare după 14 ani?

Kıvanç Tatlıtuğ are 38 de ani se numără printre cei mai apreciați și talentați actori ai momentului în Turcia. Cu o experiență de aproape două decenii în domeniul actoriei, Kıvanç a reușit să urce pe culmile succesului încă de la primele lui apariții și treptat a devenit unul dintre cei mai apreciați actori turci.

Citeste si: Beren Saat, surprinsa alaturi de cele mai importante persoane din viata sa! Iata cum arata mama si bunica actritei!

Recent, celebrul actor a devenit pentru prima dată tătic și trăiește cea mai fericită perioada a vieții sale alături de soția lui, Başak Dizer. Presă din Turcia a anunțat faptul că îndrăgitul Kıvanç Tatlıtuğ a început deja filmările pentru un film ce va fi difuzat pe Netflix, intitulat Last call for İstanbul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Potrivit viatacuaromadecafea.com, după inchierea acestui proiect tânărul actor va mai juca și într-un serial Când Regele pierde, în care este posibil să o aibă drept partenera de platou chiar pe celebra actrița Beren Saat, pe care telespectatorii din România au urmărit-o în aceeași formulă în urmă cu 14 ani, în serialul Iubire ascunsă și apoi în anul 2017 în serialul Kosem. Până în prezent îndrăgita actrița nu a confirmat dacă va juca sau nu alături de Kıvanç Tatlıtuğ însă publicul cu siguranță și-ar dori enorm să ii revadă jucând împreună.

Citeste si: Kıvanç Tatlıtuğ, primele declarații despre fiul lui! „Kurt Efe este deocamdată blond și are trăsăturile mamei sale” Iată cum a fost surprins celebrul actor!

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!