Legendara trupa 3 Sud Est a DEZVALUIT adevaratul motiv pentru care s-a destramat

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:01

La concertele lor era „macel”! Fetele se calcau in picioare pentru a-i putea atinge pe cei dtrei artisti.

Au trecut 17 ani de la prima aparitie, iar formatia 3 Sud Est se intoarce cu forte proaspete. Baietii sunt hotarati sa rupa gura targului! Au inceput deja, cu o piesa ce a devenit rapid hit.

Si pentru ca tot au ramas fara cuvinte in fata loialitatii fanilor, s-au gandit sa cante. Asa a aparut piesa „Emotii”, cu care baietii si-au reintregit trupa si s-au relansat pe piata.

Parca nici nu se vad 6 ani de absenta.

Stiti vorba romaneasca care spune ca „ti se ia de prea mult bine”? Ei, cam tot din aceasta cauza s-au despartit acum cativa ani si cei trei artisti:

Din ambitia fiecaruia de a da ce e mai bun pentru trupa 3 Sud Est, nu ne-am intalnit intr-un anumit punct ” Dar au si uitat de ce s-au certat: „ Usor-usor, ca orice rana, se inchide, se cicatrizeaza, fiecare a cantarit unde a spus prea mult, unde a exagerat si cred ca fiecare ne-am dat

seama ca la un moment dat, proiectul asta, intr-un fel sau altul, trebuie sa reinceapa
”. „ Fanii au fost cei care zilnic ne intrebau "Cand va reuniti? Hai, inca o data pe scena! Hai, cand va reuniti? Hai!". Au avut un rol foarte mare ”.

##VIDEO107710##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La inceput baietii n-au prea plecat urechile la rugamintile fanilor.

Insa, revelatia cea mare au avut-o in urma cu 2 ani, cand au fost rugati de organizatorii unui spectacol sa se reuneasca pentru un concert. Le-a luat ceva timp sa puna la punct un plan de relanasare, insa au reusit.

Un singur lucru ii diferentiaza de cei trei baieti de acum cativa ani dupa care suspina inainte intreaga suflare feminina: Laurentiu si Mihai sunt familisti convinsi, iar Viorel are o logodnica.


 

 

Taguri: