Legatura incredibila dintre Simona Hapciuc si Jador! Ce au observat fanii Survivor Romania 2021

,
jador
Jador si Simona Hapciuc, concurenti la Survivor Romania 2021, posibil cuplu

Jador și Simona Hapciuc, concurenţi la Survivor Romania 2021, par să devină din ce în ce mai apropiaţi. Care este secretul legăturii dintre cei doi?


In articol:

Fanii Survivor au observat că Jador și Simona Hapciuc de la Survivor România 2021 sunt extrem de apropiați în ultima vreme. Există speculaţii potrivit cărora cei doi concurenți vor fi împreună.

Jador și Simona Hapciuc vor forma un cuplu?

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei  l-a dat de gol pe cunoscutul cântăreț, având în vedere că cei doi sunt prieteni buni. 

Tachinările tot mai dese dintre Jador și Simona Hapciuc i-au făcut pe telespectatorii   Survivor România  să se întrebe dacă nu cumva ar fi şi alte sentimente între cei doi. 

”Îl cunosc bine pe Jador, și știu că, la un moment dat, se va apropia mai mult de o față. Știu și de cine i-ar plăcea, cine este genul lui. Am văzut că s-a vehiculat că s-a uitat la o războinică sau că ar fi atras de Alexandra Stan. Vă spun eu că nu este așa. Jador va fi apropiat de Simona Hapciuc, ea este genul de femeie de care să fie el captivat”, a spus Bianca Comănici.

Şi un alt prieten de-al lui Jador a declarat că sunt şanse mari ca artistul să fie cucerit de Simona Hapciuc de la Survivor 2021.

”Lui îi place să fie șeful într-o relație, dar am văzut că nici cu ea nu îi merge. O va da pe brazdă într-un final, în cazul în care va fi hotărât să facă acest lucru. Jador este imprevizibil”, a declarat o sursă din anturajul lui Jador.

Jador si Simona Hapciuc
Jador si Simona Hapciuc, concurenti la Survivor 2021
 

Cine este femeia pe care nu o poate uita Jador 

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din România în momentul de faţă. Dovadă stau milionele de vizualizări acumulate de piesele lui pe Youtube. În ciuda celebrităţii, cântărețul a declarat că venirea lui la Survivor face parte din planul de a o uita pe fosta lui iubită, Georgiana.

Citeste si: Cu ce se ocupa parintii lui Jador de la Survivor Romania! Faimosul este bogat, dar cei care i-au dat viata nici nu vor sa auda de banii lui

”Georgiana

este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a declarat Jador.

Citeste si: Georgiana vrea sa impace cu Jador de la Survivor Romania si sa-i faca un copil? Mesajul brunetei face cat o mie de cuvinte...

 

Citește-ne pe
Citește și:

Decizia dramatica a lui Jador de la Survivor Romania 2021 dupa ce a aflat ca mama lui sufera de o boala cumplita!

ULTIMA ORĂ Poliţistul care l-a ucis pe George Floyd a fost găsit vinovat pentru toate acuzaţiile

BOMBĂ! Când va fi ZANNI eliminat de la Survivor România! Greșeala FATALĂ pe care a comis-o

S-a rupt lantul de iubire intre Jador si Bogdan Mocanu?: "Te sparg in bataie..." Mesajul cantaretului pentru Faimosul de la Survivor Romania 2021

Cine este Jador, concurent la Survivor România 2021? Care este numele lui adevărat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies