LECTIE DE VIATA: Raluca, tanara mama salvata de la pierzanie de pruncul din pantece! VIDEO

Adolescenta a intrat in grija rudelor, dar comportamentul ei rebel nu a facut decat sa o transforme intr-o paria petru cei de acelasi sange cu ea.

In urma unei relatii de la care astepta macar o bruma de intelegere si confort psihic, Raluca a ramas insarcinata. Treptat, suspiciunile au inceput sa apara in viata cuplului, culminand cu refuzul tanarului de a-si recunoaste copilul. Cel mai mare soc pentru Raluca a fost insa la nasterea fetitei, care a venit pe lume cu o malformatie (“gura de lup”). Raluca nu si-a parasit copilul dupa ce a realizat cu ce se confrunta, a luat fetita acasa si a ingrijit-o cat a putut de bine. Acum, la 5 luni de la nastere, si dupa ce a fost tinuta sub observatie, micuta Andreea poate sa inceapa operatiile care o vor transforma intr-un copil ca toti ceilalti.

In aceasta perioada, Luiza Udrea va fi alaturi de Raluca, incercand sa o ajute pe tanara mamica sa isi acepte trecutul, sa se elibereze de vina apasatoare a mortii tatalui si sa se pregateasca pentru perioada in care va trebui sa fie alaturi de fetita ei.

“Raluca isi pierduse aparent drumul in viata, dar a venit pe lume micuta Andreea. Toata lumea din jur a respins-o inca o data pe tanara, tatal copilului s-a speriat de malformatia fetitei si a disparut din viata lor, vecinii si putinele rude ramase au vrut sa o determine sa renunte la copil, profesorii au criticat-o si prietenii in care credea s-au indepartat. Micuta Andreea a venit ca o salvare in viata Ralucai, care a inceput sa se mobilizeze pentru a reveni la calea cea buna. Primul pas a fost sa ceara si sa accepte ajutorul . In aceasta seara , la veti descoperi cum schimbarea poate sa apara in viata unei adolescente in care nimeni nu mai credea, care parea definitiv ratata “, a completat Luiza Udrea.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate