Le vezi in fiecare zi la supermarket, dar stii care este diferenta dintre ele? Uite de ce ouale maronii sunt mai scumpe decat cele albe! La asta sigur nu te-ai gandit niciodata pana acum!

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:37

Poate ai remarcat atunci cand mergi la supermarket ca ouale de gaina sunt de doua culori: maronii sau albe. Te-ai intrebat vreodata care este diferenta dintre cele doua?

Se spune ca cele maronii ar fi mult mai sanatoase, insa acest lucru nu este decat un mit; comparativ cu cele albe ele contin intr-adevar mai mult Omega 3, insa diferenta este aproape neglijabila.

„Nimeni nu-mi este alături, nici măcar familia”. O tânără de doar 20 de ani este la un pas de moarte, deoarece singura persoană compatibilă nu vrea să o ajute

Culoarea oului este determinata genetic: gainile cu pene albe produc oua albe, iar cele cu penaj pestrit sau maroniu produc oua maronii.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

De regula ouale maronii sunt mai scumpe decat cele albe dar nu pentru ca sunt mai sanatoase, ci

pentru ca gainile care le produc mananca mai mult.

Voi stiati aceste lucruri?

 


Radu, foc și pară după întâlnirea cu Cristina, în camera roșie! „Niciodată nu lasă nimic de la ea!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi foști iubiți și cum s-a încheiat dialogul lor!