Le vezi in fiecare zi la supermarket, dar stii care este diferenta dintre ele? Uite de ce ouale maronii sunt mai scumpe decat cele albe! La asta sigur nu te-ai gandit niciodata pana acum!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:37

Poate ai remarcat atunci cand mergi la supermarket ca ouale de gaina sunt de doua culori: maronii sau albe. Te-ai intrebat vreodata care este diferenta dintre cele doua?

Se spune ca cele maronii ar fi mult mai sanatoase, insa acest lucru nu este decat un mit; comparativ cu cele albe ele contin intr-adevar mai mult Omega 3, insa diferenta este aproape neglijabila.

Culoarea oului este determinata genetic: gainile cu pene albe produc oua albe, iar cele cu penaj pestrit sau maroniu produc oua maronii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De

regula ouale maronii sunt mai scumpe decat cele albe dar nu pentru ca sunt mai sanatoase, ci pentru ca gainile care le produc mananca mai mult.

Voi stiati aceste lucruri?

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!