Lavinia, momentul adevarului! Ce simte fata de Hamude? Iata ce dezvaluiri inedite a facut concurenta!

Lavinia a recunoscut in fata tuturor ceea ce a simtit pentru Hamude.

Vizibil dezamagita de incercarea esuata de a-l cunoaste pe Hamude, Lavinia a si-a exprimat regretul fata de cel pentru care a intrat initial in casa "Puterea dragostei". Aceasta l-a caracterizat ca fiind total opus imaginii pe care si-a creat-o la televizor si a subliniat faptu ca se bucura ca a descoperit adevarata lui fata la timp, pentru a nu ajunge sa sufere mai mult ulterior.


"Sa fie sanatos! Nu exista pentru mine! Mi-a placut de el! Am vazut cum este el si ce parti are si ma bucur! Ma bucur ca s-a intamplat acum, mai devreme! Nu ma asteptam! La televizor parea altfel! Uite ce matur e, incearca sa explice una, alta! De acasa e cu totul diferit! Eu pot sa spun asta! Se vedea cu totul si cu totul altfel! Hamude, baiatul acela bun! Doar ca eu mi-am dat seama de anumite chestii!", a spus Lavinia.
Mary a sustinut tot ceea ce a spus Lavinia si mai mult decat atat a adaugat si ea cateva caracteristici negative la descrierea lui Hamude.
"Ti-ai dat seama ca este pervers, ca e mincinos, ca e parsiv! (...) Pe mine m-a deranjat faptul ca ataca toate fetele fara motiv!", a adaugat Mary.


Pe de alta parte, Hamude a precizat ca este prea tarziu sa mai dea o sansa unei discutii intre patru ochi cu Lavinia. Acesta a fost deranjat de afirmatiile Laviniei si ale Marinelei despre el si totodata a simtit nevoia sa o puna la punct si pe Raluca, pe care a sfatuit-o sa discute mai intai cu iubitul ei si apoi sa isi exprime pareri despre alti concurenti.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate