Lacrimile curg peste teatrul românesc! Mari actori, distruși de durere! ”Ce atâta grabă, Ducu? Ai ars ca lumânarea din 'Trei surori'... repede şi până la capăt. Te iubesc!”

Marii artiști ai scenei românești își exprimă durerea pentru dispariția mult prea rapidă a celui ce a fost directorul Teatrului Bulandra timp de aproape 20 de ani


In articol:

Regizorul Alexandru Darie a încetat din viață pe 18 septembrie după o luptă cruntă cu o boală hepatică. Marii artiști ai scenei românești sunt distruși de durere, mesaje de condoleanțe sau pur și simplu postări în care oameni valoroși ai scenei teatrului românesc își exprimă durerea și regretul pentru dispariția mult prea rapidă a celui ce a fost directorul Teatrului Bulandra timp de aproape 20 de ani, curg pe rețelele de socializare. 

Citeste si: Detalii neștiute despre fiul marelui Iurie Darie, regizorul Ducu Darie. Teatrul românesc, în doliu! ”Drum bun, Ducu, printre îngerii care sigur te admiră!”

Citeste si: BREAKING NEWS! Doliu uriaș în showbiz! Fiul lui Iurie Darie a murit!

Citeste si: Se schimbă tot ce se știa despre înmatricularea auto. E în Monitorul Oficial - capital.ro

Mai mult decât atât, echipa Teatrului "Bulandra" pune la dispoziţia celor care l-au cunoscut pe directorul instituţiei, Alexandru Darie, un blog unde aceştia să îşi povestească amintirile cu el. "Dincolo de tristeţe, să ne amintim cu toţii momentele speciale care ne-au făcut să îl iubim pe Ducu Darie. Toţi cei care l-au cunoscut şi vor să scrie mai mult decât un efemer rând pe Facebook pot scrie pe blog", anunţă echipa Teatrului "Bulandra", pe pagina sa de socializare.

Adresa blogului este http://www.bulandra.info/amintiri-despre-ducu/.

”Ce atâta grabă, Ducu? Ai ars ca lumânarea din 'Trei surori'... repede şi până la capăt. Te iubesc!”

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies