LA UN PAS DE TRAGEDIE! Acoperisul unei scoli din Bacau s-a prabusit sub greutatea zapezii VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 15:45

Un morman de pamant, lemne si caramizi, asta a mai ramas din cladirea scolii din Orbeni in care invata 112 elevi.

Stalpii de sustinere si tavanul salilor de clasa au cedat intr-o noapte sub greutatea zapezii cazute. Directorul scolii isi pune mana in cap si ii multumeste lui Dumnezeu ca in scoala nu se aflau elevi, altfel ar fost o tragedie. Din cladire nimic nu mai poate fi recuperat. Ai zice ca a fost bombardament in salile de clasa. Directorul sustine ca a facut nenumarate demersuri pentru reabilitare, dar totul s-a limitat la un simplu proiect pe hartie.


Dupa vacanta de iarna, elevii au fost mutati la gramada intr-o alta scoala, veche de peste o suta de ani. Chiar daca invata in mai multe schimburi si in salile de clasa e putin mai cald decat afara, elevii si profesorii sunt multumiti. Cel putin aici nu exista pericolul sa le cada tavanul in cap. Parintii elevilor sunt si ei socati si se gandesc cu groaza la ce se putea intampla, daca micutii lor s-ar fi aflat inauntru.


Stitrile Kanal D au tras un semnal de alarma in privinta situatiei deplorabile in care se afla scoala inca din luna septembrie a anului trecut. V-am aratat atunci pericolul in care se aflau copiii nevoiti sa invete intre zidurile care stateau sa cada. Situatia scolii a ajuns acum si la urechile inspectorilor scolari, care au cerut ajutorul Ministerului Educatiei.

 

Taguri:

Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”