La “Teo Show”, Sofia Vicoveanca a povestit despre experiența inedită trăită în Bali: “Când am ieșit, am zis: "Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere!""

Author: Diana Tilă

Sofia Vicoveanca a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, pentru a împărtăși experiența inedită pe care a trăit-o în vacanță.

Sofia Vicoveanca,  privighetoarea cântecului bucovinean, una dintre cele mai reprezentative artiste ale folclorului românesc, a fost invitata lui Teo Trandafir, în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 10:00. 

Citește și: “Am aflat din presă, despre acest concert'' Irina Nicolae, dezvăluiri în premieră la Teo Show! Motivul pentru care nu s-a reunit cu fostele colege din trupa A.S.I.A.

La “Teo Show”, Sofia Vicoveanca a povestit despre experiența inedită trăită în Bali: “Când am ieșit, am zis: "Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere!""

În vârstă de 81 de ani, doamna cântecului popular românesc a venit  duminică în platoul “Teo Show” pentru a ne împărtăși experiența inedită pe care a trăit-o în vacanța petrecută în Indonezia.

Întoarsă recent dintr-un adevărat paradis, unde a petrecut șapte zile de poveste, Sofia Vicoveanca spune că a fost extrem de impresionată

de cele văzute.

Citește și: Teo Trandafir și Alexandra Ungureanu, momente inedite în studioul Radio Impuls, la "Bară la bară"

“Doamne, cum știi tu să-mi bucuri sufletul, să mă duci în locuri, să văd minunile lumii… Mi-am îmbogățit sufletul!”  a spus emoționată Sofia Vicoveanca.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Această destinație de poveste a impresionat-o puternic pe îndrăgită artista, iar experiențele trăite le-a împărtășit lui Teo și celor din fața micilor ecrane.

 “Când am ieșit, am zis <Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere!>… erau peste tot cu ele, de la cei mici până la mame cu pruncul la s â n. (…) Era o înțelegere deplină (în trafic – n.r.), n-am văzut polițist pe stradă! (…) Știu

să se apere și să se ajute! Mare lucru, e de ținut minte!”,  a spus, vizibil impresionată, Sofia Vicoveanca, la “Teo Show”.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluri incendiare la Teo Show "Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată"

Cristina Bălan, mama a doi copii cu Sindromul Down, a născut o fetiță perfect sănătoasă, în cadă, acasă: „Eu eram în lumea mea”. Cum a decurs experiența nașterii

Artista i-a spus lui Teo și ce  ar fi <luat> cu ea dacă ar fi fost posibil.

“Liniștea! Pacea și înțelegerea dintre oameni! (…) Există acolo o armonie între oameni, așa mi s-a părut!” 

Emisiunea “Teo Show” poate fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, la Kanal D.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”