Bianca Drăgușanu, dezvăluri incendiare la Teo Show "Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată "

Author: Alina Petre
Actualizat: 17 feb 2023, 00:37

Bianca Drăgușanu, dezvăluri incendiare la Teo Show

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din România, reușind să mentină mereu trează atenția publicului. Invitată, în acest weekend, în platoul "Teo Show", frumoasa vedetă a făcut o mărturisire neașteptată în legătură cu o posibilă căsătorie cu actualul partener, Gabi Bădălău, cu care are o relație de mai bine de un an de zile.

"Nu știu dacă mă mărit, am mai fost măritată.(...) Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita. Momentan lucrurile sunt un pic complicate, având în vedere situația.(...) Nu zic nici nu, nici da, vedem ce o vrea Dumnezeu, cum s-or aranja energiile, Universul. Eu sunt omul care atrage cam ce își dorește. Dacă o să mă vezi măritată, probabil o să fii printre primele persoane care vor știi că voi face acest pas!

Am să zic că așa s-au aranjat astrele, așa a vrut Universul, Dumnezeu, să mă mărit din nou",  i-a mărturisit frumoasa blondă lui Teo Trandafir.

Citește și: Teo Trandafir a avut parte de o farsă de zile mari din partea echipei emisiunii “Teo Show” “Am început să strig: Regia, regia, mă aude și pe mine cineva?”

Bianca Drăgușanu, dezvăluri incendiare la Teo Show "Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată"

Vulcanică, pasională, asumată, vedeta a recunoscut că în trecut a fost o femeie geloasă și, de câteva ori, a căutat în telefonul partenerului mesaje compromițătoare din partea altor femei, mai ales că nici ea nu a "scăpat" de "inspecția" propriului telefon din partea partenerilor ei de viață.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

A trecut Zanni peste supărarea pe care i-a provocat-o Ana Porgras? „N-ai cum să mă minți”. Artistul a dezvăluit tot la „Detectorul de minciuni”

"La un moment dat, dintr-o dată, m-am oprit să fac acest lucru, și viața mea a devenit mult mai liniștită, iar lucrurile s-au clarificat de la sine.(...) Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată, pentru că nu am făcut lucruri compromițătoare, mai ales atunci când am fost într-o relație. Probabil că în relațiile trecute, în primele două- trei luni în care ne cunoșteam unul pe

celălălalt, să zicem, mai existau mici conversați cu alte persoane care puteau să deranjeze, sau nu, partenerul",  a subliniat Bianca Drăgușanu  în cadrul “Teo Show”. Emisiunea poate fi urmarită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, la Kanal D.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă războiul pornit împotriva lui Carmen de la Sălciua: "Te dai mare că ai ajutat-o cu 2 pungi de pufuleți și un iaurt"

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?