Andreea Mantea, test de foc pentru Bianca Dragușanu! In aceasta seara, de la 22:30, pe Kanal D!

,

În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D, Andreea Mantea ne poartă pașii către o nouă ''poveste'', mai exact către o întâmplare inedită, bine pusă la punct de îndragita vedetă Kanal D, într-o nouă ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Andreea Mantea si-a propus de această dată să o <testeze> pe Bianca Drăgușanu, așa cum nimeni nu a mai îndrăznit până acum. Frumoasa blondă va avea parte de o farsă inedită din partea Andreei Mantea, întâmplare pe care, în mod cert, nu o va uita prea curând!

Sub pretextul

că vine în vizită, pentru a afla ce mai face, să afle cum se mai simte Bianca Dragușanu înainte de sărbători, Andreea Mantea va intra în casa gazdei sale încărcată cu ''cadouri'', așa cum se cade în prag de sărbători.

Ceea ce nu știe “victima” este că Andreea îi pregătește cea mai tare farsă, așa, ca pentru final de an, și va aduce cu ea multe obiecte extrem de valoroase, pe care le va <introduce> în apartamentul Biancăi, fără știrea acesteia.

“Ce ați face dacă ați găși în casa dumneavoastră un diamant în valoare de zece milioane de Euro, și nu este al dumneavoastră? L-ați păstra sau l-ați da Poliției?”,  sunt două întrebări cheie la care încearcă să afle răspunsul Andreea Mantea, în această seară, chiar de la <victimă>.

Ce va face Bianca Drăgușanu când se va trezi cu <procurorul de caz> la ușă? Este dispusă să meargă la închisoare pentru <fapta sa>? 

Nu ratați, în această seară, la ora 22:30, o nouă ediție a emisiunii

“Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Anunț important pentru elevi! Când va începe noul an școlar?

Cristian Diaconescu, despre SCANDALUL din coaliția de guvernare: 'Suntem singura țară din Europa Occidentală, în criză politică, în plină pandemie'

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Kerem din serialul "La rascruce", unul dintre cei mai atragatori actori ai momentului in Turcia! Iata cu cine s-a casatorit in secret chipesul Alperen Duymaz!

Elif din serialul "Hercai", o femeie rebela si seducatoare, dincolo de rolul sfioasei tinere pe care il interpreteaza! Imagini inedite cu celebra Duygu Yetis!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies