La “Teo Show”, Anca Turcasiu: “Sa investesti toata averea ta in calatorii!”

Prospat intoarsa dintr-o vacanta, care a durat o luna de zile, Anca Turcasiu a dezvaluit locurile pe care le-a vizitat inainte de a se reintoarce pe scena, pentru repetitiile piesei “My fair lady”, din distributia careia face parte.

Artista, care a vizitat Cuba, Costa Rica si Panama, a povestit ce bine se simte, de fiecare data, cand pleaca in astfel de vacante. In acelasi timp, Anca Turcasiu i-a oferit un sfat lui Teo Trandafir, in ceea ce priveste bucuria de a calatori.

“Am fost in Costa Rica, Panama si Cuba pentru ca stii (n.r. - i se adreseaza lui Teo Trandafir) ca ianuarie este luna <mea> si fac ce vreau cu ea. Te sfatuiesc ca, intr-o viata de om, sa investesti in calatorii, toata averea ta, nu in <caramizi>; pentru ca este cel mai minunat lucru care ti se poate intampla. (…) Nu exista loc pe Pamant, prin care am umblat, si despre care sa spun ca nu m-as mai intoarce acolo”, marturiseste artista.

Alaturi de Anca Turcasiu, in platoul emisiunii s-a aflat si Ana-Maria Georgescu, si ea facand parte, din distributia “My fair lady”. Aceasta a povestit despre experienta muncii alaturi de regizorul piesei din care face parte, Razvan Ioan Dinca.

In timp ce Anca Turcasiu se afla in vacanta, artista Ana-Marian Georgescu se <relaxa> repetand cu sarguinta, pentru spectacolul “My fair lady”, primul musical independent din Romania, regizat de Razvan Ioan Dinca, la care cele doua artiste colaboreaza.

“Razvan Ioan Dinca, dincolo de perspectiva pe care a avut-o asupra povestii, a viziunii deosebite a reusit sa scoata un <animal> din mine”, marturiseste Ana-Maria Georgescu.   

Nu ratati “Teo Show”, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 15:00, cu Teo Trandafir si Bursucu’, la Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate