La nivelul intregii tari si la orase, Kanal D a cucerit audienta. Sute de mii de romani au asteptat cu sufletul la gura reintalnirea cu Halit Ergenc si Berguzar Korel

Miercuri seara, premiera serialului turcesc “Patria mea esti tu!” a cucerit Romania, plasand Kanal D pe locul doi, atat la nivelul intregii tari, cat si la orase.

In timpul celor trei ore si jumatate de difuzare, peste un milion de romani au urmarit cu sufletul la gura primul episod al productiei.

Miercuri, 13 septembrie, Kanal D a inregistrat 4,8 puncte de rating si 12,4% cota de piata, pe targetul All Urban, si 4,7% rating si 12,0% cota de piata, pe segmentul de public National. Sute de mii de romani au asteptat nerabdatori debutul serialului “Patria mea esti tu!” si reintalnirea in fata micilor ecrane cu unii dintre cei mai iubiti actori in Romania, Halit Ergenc si Berguzar Korel. In minutul de maxima audienta, atins la 21:56, la Kanal D se aflau in fata micilor ecrane peste un milion (1.052.000) de fani ai productiei turcesti.

Nu ratati serialul “Patria mea esti tu!”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Target National

Date: 13.09.2017

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate