La mulți ani, Andreea Mantea! „Nu mă așteptăm să fie cadoul meu, Jador!” Îndrăgitul artist și-a făcut apariția în Casa iubirii special pentru a sărbători ziua de Sfântul Andrei! Iată cum au reacționat concurenții!

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 nov 2022, 19:00
Foto(6)

Momente de senzație în Casa iubirii, cu ocazia sărbătorii de Sfântul Andrei! Jador a venit special pentru a-i transmite cele mai calde urări Andreei Mantea și concurenților!

Dacă în ediția de marți tensiunile au revenit în Casa iubirii, între Bianca și Alin, din cauza geloziei, în ediția de astăzi, de Sfântul Andrei, Andreea Mantea și toți concurenții au avut parte de o surpriză de proporții, în clipă în care Jador și-a făcut apariția în platou cu un buchet mare de flori. Îndrăgitul artist a venit în emisiune special pentru a o sărbători pe Andreea Mantea, dar și pentru a-i încânta pe toți cei prezenți cu un scurt recital de senzație.

La mulți ani, Andreea Mantea! „Nu mă așteptăm să fie cadoul meu, Jador!”

Astăzi, în Casa iubirii s-a instalat o atmosferă de sărbătoare cu ocazia zilei de Sfântul Andrei. Concurenții au sărbătorit-o pe Andreea Mantea și i-au transmis urări de suflet cu ocazia onomasticii, însă de departe cea mai frumoasă surpriză pentru îndrăgita prezentatoare TV a venit din partea lui Jador, care și-a făcut apariția în platou cu un mare buchet de flori.

Andreea Mantea a recunoscut ulterior, in culise, că nu se aștepta la o așa surpriză plăcută din partea colegilor săi, deoarece aceștia încercaseră de nenumărate ori să îl aducă pe Jador în emisiune, însă artistul nu a reușit să ajungă din cauza programului încărcat.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

„Nu mă așteptăm să fie cadoul meu, Jador! Să-mi cânte La mulți ani! Chiar nu mă așteptăm! Serios! Eu tot ceea ce am cerut a fost tort! Mă rog, a fost mai mult un cadou pentru concurenți! Ei și l-au dorit foarte mult în emisiune, de când spun de Jador, de Jador... Și se pare că singură modalitate prin care l-am adus la emisiune a fost pentru această surpriză de ziua mea! Căci el zicea că nu are timp, că are concerte...

«Concerte, doamna!» Dar iată când colegii l-au sunat pentru ziua mea, a venit! Foarte frumos! Mulțumesc mult Jador! Foarte drăguț!”, a mărturisit Andreea Mantea în culise.

Nona, lovitură neașteptată pentru Patrick! Concurenta solicită o întâlnire cu Ionuț! „Crezi că sunt jocuri? Nu sunt jocuri! Am spus că nu sunt jocuri!” Aflați cum va reacționa Patrick, miercuri, in Casa iubirii, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D!

Citește și: Bianca, luată la întrebări de Andreea Mantea! „Unde ai dormit și cu cine? De ce este supărat Alin?” Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza geloziei partenerului ei! Cine este misteriosul tânăr care a intervenit între cei doi îndrăgostiți?

Citește și: Surpriză de proporții pentru Andreea Mantea, cu ocazia onomasticii sale! Jador își va face apariția în Casa iubirii, de Sfântul Andrei! Iată ce momente de senzație le-a pregătit artistul tuturor concurenților, miercuri, de la ora 10:00 și 16:30!

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies